Flyskræk

Hypnose mod flyskræk

Flyskræk er en af de hyppigst forekommende fobier, som du kan slippe af med, ved at få hypnose mod flyskræk.

Flyskræk og angst for at flyve

At være mere eller mindre bange for at flyve er helt normalt, det kan vise sig i meget varierende grad. For nogen udvikler det sig til decideret flyskræk eller angst for at flyve. Lider du af flyskræk, er du derfor bestemt ikke alene om denne lidelse.

Flyskrækken eller angst for at flyve kan give udslag på forskellige måder:

  • Du bliver grebet af panik bare ved tanken om at flyve
  • Du fornemmer en diffus angst allerede når du booker billet
  • Du oplever angst når du ankommer til lufthavnen
  • Du mærker angst når flyvemaskinen letter eller lander
  • Du mærker flyskræk når du skal ind i flyveren
  • Din angst aktiveres, når du sidder i flyveren
  • Din angst kommer, når der er turbulens
  • Du har en følelse af at være eller komme ud af kontrol og bliver angst

Desværre fylder angsten for at flyve for nogen så meget, at de helt undgår de rejser, hvor fly indgår som en nødvendighed for at komme fra A til B.


Hvad kommer flyskræk af?

Du kan muligvis have udviklet din angst for at flyve i forbindelse med en dårlig oplevelse på et fly, hvor du i situationen lige pludselig blev bange. Det kunne for eksempel være på grund af ubehagelig turbulens eller fordi du oplevede nogle andre der blev bange eller kastede op.
I rigtig mange tilfælde opstår flyskræk dog af en irrationel og ubevidst tanke eller grund. Uanset hvad årsagen er til din angst for at flyve, kan det betragtes som hæmmende tanke- og følelsesmønstre, der er indkodet i din underbevidsthed og aktiverer dit nervesystem. Disse tanker og følelser udløser en ukontrollerbar angstfølelse eller panik, mens du flyver eller bare ved du tænker på at skulle flyve. Tanker og følelser, som slet ikke stemmer overens med den fare, du reelt er udsat for i selve flysituationen.


Når angsten for at flyve er blevet til en fobi

Er du en af dem, hvor din flyskræk er blevet til en fobi. En fobi der er begrænsende for din adfærd. Er din angst for at flyve blevet en træls og irriterende byrde at leve med? Så er der håb, der er rigtig gode erfaringer med at praktiserer hypnose mod flyskræk og fobi for at flyve.


Hypnose og flyskræk

Formålet med at bruge hypnose og hypnoterapi ved flyskræk er at skabe en vedvarende forandring, så det vil blive muligt for dig at flyve uden at være uhensigtsmæssigt angst. Flere af mine tidligere klienter, som jeg har hjulpet med flyskræk, fortæller at de efter hypnosen mærker en helt anden ro ved tanken om at skulle flyve. At de mens de fløj startede med at være lidt spændte, men oplevede at de blev mere og mere rolige undervejs, ja nogen af dem nød ligefrem flyveturen og formåede at kikke ud af vinduet og betragte den flotte udsigt. Hvilket de ikke have troet ville kunne lade sig gøre.


Book en tid NU

Intro:
Start med en GRATIS introsamtale og bliv klogere på, hvordan jeg som professionel hypnotisør og hypnoteraupeut kan hjælpe dig.

Tid:
En hypnosesession varer ca. 1 – 1½ time. Ved moderat angst anbefaler jeg min. 3 hypnosesessioner. Ved voldsom angst anbefaler jeg min. 5 hypnosesessioner.

Sted:
I mit lokale på Drosselvej 20, 5500 Middelfart.

Pris:
Hypnose pr. session: 1200,00 kr.

Kontakt mig NU:
På telefon 51195955 eller send en sms eller mail til ab@heartcompany.dk og jeg kontakter dig hurtigst muligt.