Hypnose vægttab og slut med forbudt

Vi bliver dagligt bombarderet med ideer til vægttab, diverse slankekure og sundhedsidealer i både ugeblade, sundsmagasiner, på de sociale medier og i fjernsynet. Det fører oftest til løftede pegefingre, dunken os selv i hovedet, mislykkede slankekure, selvutilfredshed og i yderste konsekvens selvhad.

Så er du også:

 • Træt af de uendelige mange slankekure?
 • Træt af diverse madreligioner?
 • Træt af det gængse sundhedsdiktatur, og restriktioner?
 • Træt af at noget er forbudt at spise?
 • Træt af at du ikke kan holde fast og gennemføre et vægttab?
 • Træt af at være træt af dig selv?

Hypnose vægttab – Gør noget andet end du plejer.

Hvis du er træt af at være træt af dig selv, så er det måske nu, du skal gøre noget andet end du plejer at gøre, for det du plejer virker tilsyneladende ikke. Det gør dig bare i dårligt humør og får dig måske ovenikøbet til at overspise, miste troen på dig selv og netop ikke opnå det vægttab, du ønsker på den lange bane.

Hypnose vægttab – Slut fred med din krop og dig selv

Når jeg har mennesker i min klinik, der ønsker hjælp til at tabe sig, arbejder jeg primært med hypnose, den metakognitive tilgang og tankegangen bag ”Slut med forbudt”.

I samarbejde med klienterne arbejder jeg oftest først og fremmest med:

 • At styrke deres eget selvværd og selvtillid.
 • At slutte fred med deres krop.
 • At få et andet sundhedsideal.
 • At finde årsagen til en evt. overspisning af mad eller søde sager.

Derefter arbejder vi med:

 • At forstå ”Slut med forbudt tanken”.
 • At mærke hvornår de ikke er sultne mere.
 • At lære at stoppe med at spise når de er mætte.
 • At nyde det de spiser.
 • At finde de fysiske aktiviteter, de fortrækker og godt kan lide.

”Slut med forbudt” og brug sund fornuft

Morten Elsøe (Kandidat i molekylær ernæring og fødevareteknologi) og Morten Svane (cand.it med speciale i sociale medier) er forgangsmændene bag bogen og tanker omkring ”Slut med forbudt”.

”Slut med forbudt” gør op med de mest ødelæggende misforståelser, der dominerer på den danske sundhedsscene. De gør op med reglerne der bestemmer, hvad du skal spise, hvor meget og hvor hårdt du skal træne og hvordan du skal se ud for at kunne kalde dig sund.

”Slut med forbudt” bygger på videnskab og sund fornuft. Derfor er ”Slut med forbudt” tanken et naturlig element i min hjælp til de klienter, der ønsker et vedvarende vægttab og opnå den sundhed de fortjener.

Hypnose vægttab

Klientoplevelse ved hjælp til vægttab og styrket selvværd

Klientoplevelse ved hjælp til vægttab og styrket selvværd

Annettes tilgang til at hjælpe med vægttab via hypnose, den metakognitivt terapi og” slut med forbudt” tanken, har resulteret i at jeg har tabt de 18 kg, jeg ønskede at tabe, samtidig med at jeg har højnet mit selvværd og fået redskab til at tackle de problemer og besværligheder, der har fyldt i min hverdag.

De problemer og besværligheder der gjorde det svært at holde fast i mit mål om vægttab. Derudover har det givet mig et naturligt forhold til mad, så jeg stopper med at spise, når jeg er mæt. Derfor oplever jeg, at jeg holder vægten og er stolt af og tilfreds med mig selv.

Annette C., Ringe

Se flere kundeoplevelser

Kontakt mig

Er du interesseret i en gratis introsamtale eller vil du gerne booke tid til en session?

Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, så kan du læse meget mere om det her.

Kontakt mig her