Krise i parforholdet

Krise i parforholdet

Konflikthåndtering – lær at løse konflikter med værdigheden i behold også når du, som i disse Corona tider, er under pres og mærker, at det giver krise i parforholdet.

Du er ikke den eneste

Rigtig mange mærker i øjeblikket sig presset i deres egen lille familie. Selv i de stærkeste parforhold, har følgerne af at skulle passe sine børn hjemme, samtidig med at man skulle passe sit arbejde, sat sine knap så rare spor. Spor som har givet krise i parforholdet.

Har du i disse Corona tider i dit parfold oplevet:

  • At bølgerne går for højt
  • At du er under pres
  • At I skændes mere end I plejer
  •  At du ikke bliver hørt
  • At du føler dig trykket og nedgjort
  •  At du er bange og usikker
  •  At tolerancetærsklen er meget lille
  •  At du undlader at gå ind i “kampen”

Krise i parforholdet

Hjælp til krise i parforholdet

Vi vil egentlig alle sammen så gerne udvise respekt, ordentlighed og anerkendelse overfor hinanden. Alligevel kommer vi ofte specielt i pressede tider, som under denne Corona krise, til at byde hinanden vrede, frustration, kritik, kontrol, umulige krav og “dunk i hovedet”.

Uanset hvilken form for konflikt eller krise der er opstået lige netop i dit parforhold. tilbyder jeg hjælp til at tackle det som er svært.

Få hjælp til at tackle og håndter konflikter med værdigheden i behold. For det kan være anderledes og jeg vil gerne hjælpe dig/Jer med at finde nye veje og opnå mere trivsel med værdigheden i behold for alle parter.

Bestil en tid hos mig NU


Intro:
Start evt. med en ½ times GRATIS introsamtale, før du/I beslutter om det er noget for dig/Jer. Kom selv eller med din partner.

Tid:
En konflikthåndtering session eller parterapi varer ca. halvanden time, ved konflikthåndtering anbefaler jeg min. 3 – 5 sessioner.

Sted:
I mit lokale, Drosselvej 20, 5500 Middelfart, hvis du /I har behov for det, kan jeg også komme til dig/Jer.

Pris: Pr. session for hjælp til krise i parforholdet 1200,00 kr.


OPNÅ MERE TRIVSEL – lad mig hjælpe med AT GIVE DET PSYKISKE SAMVÆR ET LØFT!

Udover min psykoterapeut uddannelse er jeg også Konfliktcoach – jeg har taget en specifik konfliktcoach uddannelse hos conflikt.dk. Underviserne var Lars Mogensen og Henrik Heilmann, to af Danmarks bedste underviser indenfor