Krise i parforholdet

Krise i parforholdet

Konflikthåndtering: Lær at løse konflikter med værdigheden i behold, også når du, som i disse Corona tider, er under pres og mærker, at det giver krise i parforholdet.

Du er ikke den eneste

Rigtig mange mærker i øjeblikket sig presset i deres egen lille familie. Selv i de stærkeste parforhold, har følgerne af at skulle passe sine børn hjemme, samtidig med at man skulle passe sit arbejde, sat sine knap så rare spor. Spor som har givet krise i parforholdet.

Har du i disse Corona tider i dit parforhold oplevet:

  • At bølgerne går for højt
  • At du er under pres
  • At I skændes mere end I plejer
  •  At du ikke bliver hørt
  • At du føler dig trykket og nedgjort
  •  At du er bange og usikker
  •  At tolerancetærsklen er meget lille
  •  At du undlader at gå ind i “kampen”

Krise i parforholdet

Hjælp til krise i parforholdet

Vi vil egentlig alle sammen så gerne udvise respekt, ordentlighed og anerkendelse overfor hinanden. Alligevel kommer vi ofte specielt i pressede tider, som under denne Corona krise, til at byde hinanden vrede, frustration, kritik, kontrol, umulige krav og “dunk i hovedet”.

Uanset hvilken form for konflikt eller krise der er opstået lige netop i dit parforhold. tilbyder jeg hjælp til at tackle det som er svært med effektiv parterapi.

Få hjælp til at tackle og håndter konflikter med værdigheden i behold. For det kan være anderledes og jeg vil gerne hjælpe dig/Jer med at finde nye veje og opnå mere trivsel med værdigheden i behold for alle parter med parterapi i mit lokale i Middelfart.


Opnå mere trivsel

Lad mig hjælpe med at give det psykiske samvær et løft. Udover min uddannelse som psykoterapeut er jeg også uddannet konfliktcoach. Jeg har taget en specifik konfliktcoach uddannelse hos conflikt.dk. Underviserne var Lars Mogensen og Henrik Heilmann, to af Danmarks bedste undervisere indenfor konflikthåndtering.


Kontakt mig

Er du interesseret i en gratis introsamtale eller vil du gerne booke tid til en session? Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, så kan du læse meget mere om det her.