Hypnose mod stress
– Fra stress til trivsel

Sammen med dig vil jeg via stresscoaching og hypnose mod stress lave stresshåndtering, der virker, så du igen kan føle dig som et helt menneske, opnå at du trives, mærke overskud, balance og få energien tilbage.

Ingen er immune overfor stress. Vi kan alle blive ramt.

Stress er kort sagt den tilstand, du oplever, når du føler, at der er ubalance mellem hverdagens belastninger og de ressourcer, du har til at håndtere disse belastninger.

Hypnose mod stress - Søg hjælp NU

Kan hypnose hjælpe på stress?

Når du er stresstruet, stressramt eller mistrives, er kombinationen af stresscoaching, terapi og hypnose mod stress den mest effektive tilgang til at opnå trivsel igen.

Jeg vil sammen med dig via hypnose mod stress finde ud af, hvilke tre knapper, der skal skrues på:

 • Skal du have tilført flere ressourcer?
 • Skal du lære nye håndteringsstrategier?
 • Skal du have mindsket belastningerne?

Hypnose mod stress er desuden er blid tilgang.

Hypnose mod stress

Hypnose mod stress – Årsag

Når jeg arbejder med hypnose stress, er det vigtigt at finde årsagen til stressen. Det er ikke altid du netop i en stressramt tilstand er i stand til selv at finde årsagen til stressen.

Hypnose mod stress bliver derfor et rigtig godt redskab til at finde årsagen til din stress. I trancen/hypnose mod stress er dit sind mere påvirkeligt, fordi der her arbejdes med det ubevidste. Det ubevidste sind indeholder en masse informationer, der ikke umiddelbart er tilgængelige for det bevidste sind. Det er  under hypnose med stresssessionen det ubevidste sind kan finde årsagen til din stress.

Det er vigtigt at finde årsagen til din stress gennem hypnose mod stress. Hvis årsagen ikke findes , kommer du ofte til at gøre det sammen igen, som forårsagede stressen i første omgang og så er stressen der igen.

Hypnose stress – giver ro

Når du er stressset er hele dit nervesystem uroligt og i alarmberedskab.

jeg arbejder i hypnose stress, med tilførslen af ro og afslappethed, som en del af hypnose stress behandlingen.

Tilførslen af ro og afslappehed er en forudsætning for at blive istand til at arbejde videre med din stress gennem hypnose mod stress.

Hypnose mod stress – tilførsel af ressourcer

Når du er stressset  kan en af årsagerne være at du ikke har eller ikke føler du har nok ressourcer til at tackle de stressende udfordringer der trigger dig.

 • I hypnose mod stress arbejder vi med at finde , hvilke ressourcer du mangler .
 • Vi arbejder også i hypnose mod stress med at tilføre nye ressourcer.
 • I hypnose mod stress arbejder vi også med de hæmmende overbevisninger , du evt. har, der forhindre dig i at bruge de ressourcer du har.

I hypnose mod stress arbejdet bliver det at arbejder med ressourcerne, derfor et vigtigt element for at komme ovenpå igen.

Hypnose mod stress - få hjælp til stress belastning

Hypnose mod stress – belastninger

Håndteringen af hverdagen og arbejdslivet afhænger af din oplevelse af, om der er ligevægt mellem belastninger og ressourcerne. Derfor bliver det en del af hypnose mod stress behandlingen at finde ud af , hvad netop du mærker af over belastninger.

 • I hypnose mod stress arbejder vi med at finde , dine overbelastninger .
 • Vi arbejder også i hypnose mod stress med at mindske overbelastninger.
 • I hypnose mod stress arbejder vi også med de hæmmende overbevisninger , du evt. har, der får dig til at føle noget er en overbelastning.

I hypnose mod stress arbejdet bliver det at arbejder med belastninger, derfor også essentielt for at trives igen.

Hypnose mod stress – stresshåndtering

Det er individuelt ,hvor gode vi er til at håndterer stress. Derfor bliver det en del af hypnose mod stress behandlingen at finde ud af , hvad du finder svært at håndterer.

 • I hypnose mod stress arbejder vi med at ændre dine håndterings strategier .
 • Vi arbejder også i hypnose mod stress med at tilføre nye og bedre håndterings strategier.
 • I hypnose mod stress arbejder vi også med de hæmmende overbevisninger , du evt. har,  der gør at du ikke har tiltro til at du er god nok til at håndterer det som stresser dig. Du kan læse med om styrkelse af selvtillid og selvværd.

I hypnose mod stress arbejdet bliver det at arbejder med stresshåndtering et uundværligt redskab..

Stress hypnose – fra stress til trivsel

Hvis du ønsker at komme fra stress til trivsel. Er stress hypnose og stresscoaching et behagelig måde at få hjælp på.

 • Med stress hypnose vil du op leve mere trivsel.
 • Med stress hypnose vil du mærke belastningerne er mindsket
 • Med stress hypnose vil du vil du have mere tiltro til dine håndteringsevner.
 • Med stress hypnose vil du få mere energi og overskud igen.
 • Med stress hypnose vil du mærke mere balance og ro .

Jeg har selv været stressramt

Haft hjertebanken, for højt blodtryk og følt mig så træt, at jeg var træt helt ind i knoglerne.

Jeg havde følelsen af, at være faldet ned af en skrænt og kunne næsten ikke overskue at klatre op igen.

Her hjalp stresscoaching, samtaleterapi og hypnose mod stress mig med at komme hurtigt og effektivt op igen.

Så jeg ved på min egen krop, at disse behandlinger virker mod stress.

Stressspotter

Min erfaring med stress gør også, at jeg hurtigt kan spotte en stressramt, og at jeg har nemt ved at sætte mig i den stressramtes sted.Jeg har jo selv været der.

Desuden er jeg god til i samarbejde med den stressramte, at bruge de værktøjer, der er mest hensigtsmæssige lige her og nu uanset om det er stresscoaching , hypnose mod stress eller terapi for at opnå trivsel, balance og få energien tilbage.

Søg hjælp til stresshåndtering nu!

 

Benyt dig NU af mit tilbud om at få en gratis introsamtale, hvis du er i tvivl om du er stresset, er stressramt eller du gerne vil høre mere om, hvordan jeg helt konkret arbejder med stresshåndtering og hypnose mod stress.

Vil du vide mere om, hvorfor den bedste måde at lave stresshåndtering på er at kombinere både stresscoaching, samtaleterapi og hypnose mod stress, så du igen kan opnå mere trivsel i dit liv igen, klik her og gå direkte til mine kontaktoplysninger.

Fakta om stress og stresssymptomer

Der findes flere forskellige kendetegn, som er symptomer på stress. Jeg har delt kendetegnene op i fysiske, psykiske og adfærdsmæssige kendetegn. Det er vigtigt at være bevidst om disse kendetegn for at lære sine egne stresssymptomer at kende.

Jeg har selv erfaringer med stress, og er derfor meget opmærksom på, hvilke symptomer, der er de første alarmsignaler for mig, når jeg bliver presset.

Symptomerne er forskellige hos os alle, Det er meget individuelt, hvilke – og hvor mange – af disse stresssymptomer, det enkelte menneske bliver ramt af.

Jeg har dog erfaring for og har oplevet både hos mig selv og de klienter, jeg har behandlet, at det er de samme kendetegn, der dukker op som de første hver gang. Det gør det ofte nemmere at vide, hvornår det er på tide at passe på.

Tal om stress

 • 10-12 % af danskerne oplever hver dag alvorlig stress.
 • 3000 danskere sygemeldes hver dag pga. stress.
 • 70 % har følt sig stressede indenfor det seneste år.

Hvem får stress?

Ingen er immune for stress. Stress kan ramme alle både dig og din medarbejder. Jeg oplever mange, der føler det som en falliterklæring at få stress. Det er det ikke. Det betyder ikke, at du eller din medarbejder ikke er god nok eller dygtig nok. Det betyder kun at du og din medarbejder er mennesker.

Hvorfor får vi stress?

Når vi samlet set har flere udfordringer end ressourcer/ energi til at tackle dem lige nu og her, har vi stor risiko for at få stress – og det er her hypnose mod stress eller en kombination af stresscoaching, samtaleterapi og hypnose mod stress kan hjælpe dig med at få trivsel i dit liv igen.

Hypnose mod stress - få hjælp til stress belastning

To former for stress

Der findes to former for stress:

 • Kortvarige stress, som er den gode stress. Den mærker du over en kort periode. Den er gavnlig og ganske normal at have. Den giver energi og skærper dine sanser. Du bliver kortvarigt skarp og aktiv, hvorefter du slapper af og kommer i normal tilstand igen.
 • Langvarig stress, som er den dårlige stress. Den mærker du over en længere periode. Det kan enten være fordi du er for travlet eller fordi der er kommet nogle indre eller ydre stressorer/belastninger ind i dit liv, som du ikke føler, du kan håndtere.

Når vi er langvarigt stressede, glemmer vi ofte eller er ikke i stand til at restituere, altså give kroppen en velfortjent pause og samle energi.

Hvis stressbelastningen er blevet så stor, at du ikke er i stand til selv at få balance og ligevægt i dit liv eller du føler dig helt handlingslammet, så MÅ DER HJÆLP TIL så hurtigt som muligt, inden stressen får uoverskuelige konsekvenser. Her kan hypnose mod stress og stresscoaching være en stor hjælp.

Du kan læse mere her , hvad sundhedsstyrelsen siger om stress

Kontakt mig

Er du interesseret i en gratis hypnose mod stress introsamtale eller vil du gerne booke tid til en session?

Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, når der arbejdes med hypnose mod stress og stresshåndtering, så kan du læse meget mere om det her.