Kontakt mig her

Kontakt mig her

Her kan du komme i dialog med mig og bestille en tid:

Reg. Psyko- og Hypnoterapeut og hypnotisør

Annette Bøgstrup
Drosselvej 20
5500 Middelfart

Tlf. 51195955 – Ring og høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med, eller læg en besked og jeg ringer tilbage inden for 24 timer.

Mail: ab@heartcompany.dk – Send en mail eller benyt kontaktformularen nedenfor med det samme og jeg skriver tilbage, så hurtigt jeg kan.

Det er også her min klinik, Annette Bøgstrup Coaching – Hypnose – Terapi ligger, hvor jeg coacher, giver hypnose, hypno- og psykoterapi. Derudover optimerer trivsel sammen med dig.

Har du spørgsmål, så kontakt mig her, endelig med det samme! Jeg vil meget gerne snakke med dig eller skrive sammen med dig.

HUSK mit tilbud om at starte med en uforpligtende Gratis introsamtale Kontakt mig her.

Åbningstider

Jeg har åbent:

Mandag mellem 8.00 – 15.00
Tirsdag mellem 10.00 – 17.00
Onsdag mellem 8.00 – 13.00
Torsdag mellem 8.00 – 15.00
Fredag mellem 11.00 – 14.00

Hvis det er helt umuligt for dig at komme til mig, kører jeg indenfor en radius på 50 km ud til dig mod et tillæg i forhold til kørte km. Tillægget aftales på forhånd. Kontakt mig her for nærmere aftale på sms 51195955.

Kontakt mig her

  Kontakt mig her - en hyggekrog
  Stemning på terrassen
  Præstationsangst
  Kontakt mig her ved døren

  Det er ikke altid jeg står og tager imod dig ved døren, som du ser på ovenstående billede. Men jeg har en ringe klokke , du kan ringe op, så kommer jeg ud og tager imod dig og byder dig velkommen med et smil.

  Ventested

  Hvis jeg ikke lige er færdig med klienten, der er der før dig, så er der altid mulighed for at du lige kan sidde og vente. Jeg bestræber mig dog på, at være klar lige netop til dig, til den tid vi har aftalt.

  Du er meget velkommen til at vente uden for i mine havemøbler, hvis det er godt vejr og solen skinner. Hvis det knap er så godt vejr, har jeg lavet et lille vente sted, hvor du sidde og vent til, jeg har afsluttet sessionen med den forgående klient på en god og ordentlig måde. Derefter er jeg helt klar til at tage imod dig.

  Læsestof

  Der ligger altid lidt læsestof, som du er meget velkommen til at blader eller læse i. Det er læsestof, blade eller bøger, som jeg synes er spændende og interessant. Nogle af de bøger der ligger er ofte litteratur, som jeg anbefaler nogle mine klienter at læse, selvfølgelig ud fra hvilken problematik de kommer med.

  Er du med en klient

  Mange specielt børn og unge vil gerne have en forældre eller anden voksen med ind til introsamtalen, det er helt ok. Det er også ok, hvis du er voksen og tage en ven eller partner, med til introsamtalen.

  Hvis du er med en af mine klinter, enten bare for at køre eller med til introsamtalen, er du også altid velkommen til at benytte min lille venteplads, indtil sessionen er slut.

  Du må også gerne, hvis det er godt vej og solen skinner, nyde min have fra en af havestolen. Her kan du slappe af for en stund, høre fuglene pippe og synge inde fra skoven og tage dig en velfortjent pause.

  Kontakt mig her. Her er min klinik

  Du kan på nedenstående kort se, Drosselvej 20, i Middelfart, hvor min klinik ligger, så du kan finde mig.

  Blogindlæg