Hypnose med børn og unge

Hypnose med børn og unge

Hypnose med børn og unge er en effektiv og blid tilgang , til at skabe forandring:

  • Er du  bekymret for dit barns trivsel?
  • Er dit barn trist, indadvendt eller udad reagerende?
  • Er dit barn ramt af stress, angst, har lavt selvværd?
  • Bliver dit barn mobbet eller er det hæmmet af en eller anden art?

Så er hypnose måske den rigtige løsning for dit barn.

Hypnose med børn og unge er rigtigt godt til at afhjælpe:

Mistrivsel, stress, lavt selvværd, tristhed, fobier, traumer, sorg ved død, skilsmisse eller flytning, koncentrationsbesvær, dårlige vaner, vægt problemer, stammen, kræsenhed, sengevæding, mareridt, alle former for angst uanset om det er generaliseret angst, eksamensangst, højdeskræk, tandlægeskræk m.m.

Hypnose med børn og unge – effektiv og blid behandlinghypnose med børn

Hypnoterapi og hypnose med børn er en meget blid og effektiv måde at opnå trivsel, overskud og livsglæde på.
Specielt børn og unge er gode til at bruge hypnose konstruktivt og har oftest meget let ved at komme i trace. De er ikke så analyserende , og så er de rigtige gode til til at få kontakt til deres ubevidste, hvor løsningerne og deres ressourcer ligger, så deres problem løses hurtigt.
Derfor er hypnose med børn og unge meget hurtigt virkende og giver en langstidholdbar forandring, fra negativt til positivt, uanset problemstilling.


Jeg laver hypnose med børn fra 8 år. Det allervigtigste er at barnet/ den unge selv vil have hjælp og barnet selv siger ja til at være med.

Hypnose med børn fra 8-12 år

Hypnose med denne aldersgruppe, laves ligesom om det er en leg. Først arbejder jeg via snak, sjov og leg med at vinde barnets tillid. Først derefter snakker jeg med barnet om barnets problem og om hypnose.
Hypnose beskriver jeg som en afslappet og fordybet tilstand, som barnet kender fra, når det er lige ved at falde i søvn eller er fuldstændig opslugte at en leg.
Jeg fortæller, at vi i hypnose kan tage de følelsesmæssige besværlige tinge væk , som barnet ikke vil have inde i sig mere.
Når barnet er klar og har tillid til mig, bringer jeg barnet, oftest ved hjælpe af en historie, i en afslappet tilstand.
Derefter laver jeg forandringsarbejdet via en historie, fantasirejser eller ved at se en indre film, hvor jeg hjælpe barnet med at vende det som fylder uhensigtsmæssigt til noget positivt istedet for.

En hypnose session med denne alders gruppe tager mellem 30 – 45 min efter hvor længe barnet kan koncentrere sig.hypnose med børn

Det er helt i orden at have et sovedyr eller andet legetøj med, som gør barnet tryg. Jeg plejer at fortælle barnet, at sovedyr elsker hypnose, fordi de så godt kan lige at slappe af.

Hypnose med børn og unge fra 12 – 18 år

Når børn bliver 12 år er de parate til at modtage samme hypnose behandlingsform som voksne. Jeg vil dog altid møde barnet, hvor det er modenhedsmæssigt og tilrettelægge mit arbejde og tilgang efter dette.

En hypnose session med denne alders gruppe kan tage fra 45 min til 1½ time alt efter, hvor længe barnet/den unge kan koncentrere sig.


Forældre

Inden jeg arbejder med dit barn, vil jeg først have en dialog med dig. Du har ansvaret for og kender barnet/ den unge bedst. Det du fortæller vil være et vigtigt udgangspunkt for at arbejde med dit barn. Vi kan have dialogen via mail, telefon eller du kan komme hos mig uden dit barn. Fra 14 år kan denne unge godt være med i denne snak, hvis du synes, det er mest hensigtsmæssigt.

Barnet/den unge får mest ud af hypnosen, hvis du ikke er tilstede under selve hypnosen. Du er dog altid velkommen til at være i et rum lige ved siden af .Kun hvis det er absolut nødvendigt kan du være tilstede. Hvis du er tilstede, vil jeg bede dig være helt stille. Jeg vil have hele min opmærksom rette på barnet.

Jeg har tavshedspligt både i forhold til det du fortæller og det barnet fortæller.


Gratis introsamtale ved hypnose med børn og unge

Jeg tilbyder altid inden hypnose med børn og unge, at starte med  gratis introsamtale, hvor det primære er at barnet opnår tillid til mig. Tillid er der det allervigtigste omdrejningspunkt, for at barnet formår at være i en afslappet tilstand og lave de ønskede forandringer i hypnose. Tilliden gør at jeg bare bliver et rart menneske , som vil hjælpe barnet med at trives bedre.


Pædagogisk baggrund

Jeg er både uddannet pædagog, Master hypnotisør og hypnoterapeut og psykoterapeut. Jeg bruger i mit møde med barnet al min pædagogiske erfaring og børnevenlige tilgang. Tryghed, anerkendelse, humor og leg er for mig alfaomega for at skabe tillid. Når så tilliden er der, kan der skabes forandring i hypnosen.


Sted: I mit lokale, Drosselvej 20, 5500 Middelfart, hvis dit barn har behov for det, kan jeg også mod et ekstra tillæg, komme til Jer.

Pris: En hypnose session 1000,00 kr.

Kontakt mig NU: Ring på tlf. 51195955 og høre mere om, på hvilken måde jeg kan hjælpe netop dit barn eller send mig en SMS eller mail på ab@heartcompany.dk og jeg skriver tilbage hurtigst muligt.