Svigt og fysisk eller mentalt utroskab

Uanset hvilken slags svigt eller utroskab du har været udsat for – så kan det lade sig gøre at slippe byrden af ydmyghed, sårethed og vrede, så du kan få din tiltro til dig selv og din værdighed tilbage igen. 

Det kan lade sig gøre at komme over svigtet og utroskab, der er dog rigtig mange, som får hjælp efter utroskab og svigt, fordi de er chokerede og rystede! De befinder sig i en krise og har derfor brug for professionel hjælp.

Hypnose i Middelfart - sådan håndterer du angst og frygt

Hvad betyder det at føle sig svigtet?

Svigt er følelsen af at en eller flere andre personer ikke lever op til de forventninger du havde til dem, at du får overskredet dine grænser, for hvad der er rigtigt for dig og derfor får følelsen af at føle dig meget lidt vigtig.

Hvad betyder det at føle sig udsat for mentalt utroskab?

Mentalt utroskab forekommer, når du føler, din partner overskider din grænse i forhold til det, du finder rimeligt i en eller flere af disse tilfælde eller lignende:

  • Flirter meget med andre
  • Skriver/chatter/snakker intimt/meget fortroligt med andre
  • Har billeder liggende på computeren af hel- og halvnøgne mennesker
  • Er aktiv på div. datingsider
  • Ser porno/erotik
  • Dyrker overdrevet sex med sig selv

Hvad vil det sige at være udsat for utroskab?

Utroskab er når ens partner fysisk/ seksuelt, sammen med en anden person end dig, overskrider din grænse i forhold til det, du finder rimeligt eller som I har aftalt.

Utroskab og svigt - få hjælp her

Kan jeg komme over det?

Mange stiller sig selv spørgsmålet: hvordan kommer jeg over ham, hende eller det svigt, jeg har været udsat for?

Når du har følelsen af at være svigtet, uanset hvad den kommer af, om det er utroskab eller noget andet der er inde i billedet – så er det vigtigt,  at du erkender at det er den følelse du har og anerkender din sårethed, ydmyghed og vrede. ”Ta’r tyren ved hornene” og går i dialog med den eller de involverede.

Hvis dette ikke er nok til at få svaret på “hvordan kommer jeg over ham, hende, det”? er coaching, samtale- og hypnoterapi en rigtig effektiv måde at få sluppet din sårethed, ydmyghed og vrede på og få tilført nye ressourcer, så du igen kan føle et stabilt selvværd og mærke din egen værdighed.

Jeg har selv været udsat for svigt og har oplevet at komme ovenpå igen og være endnu stærkere end før. Så jeg ved, det kan lade sig gør.

Jeg vil gerne hjælpe dig – ingen fortjener at gå rundt og føle sig betydningsløs og svigtet.

Kontakt mig

Er du interesseret i en gratis introsamtale eller vil du gerne booke tid til en session?

Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, så kan du læse meget mere om det her.