Kundeoplevelser hos Annette Bøgstrup

Annette Bøgstrup – Hvad mine kunder har på hjertet

Gode kundeoplevelser med coaching, hypnoterapi, hypnose hos Annette Bøgstrup i Middelfart for kunder/klienter i hele Syddanmark

Jeg har kunder/klienter der får coaching, terapi og hypnose i Middelfart, hvor min klinik ligger.

Mine kunder kommer dog ikke kun fra Middelfart, men fra hele region Syddanmark. Nedenstående kan du se et udvalg af udtalelser fra kunder/klienter fra Middelfart, men også fra Assens, Kolding, Odense, Fredericia og Esbjerg. Flere af mine kunder fortæller at de læser disse udtalelser, da de synes, det er rart at høre, hvad andre synes om behandlingerne hos mig og hvad det har givet dem.

Nedenstående er der udtalelser fra kunder/klienter der har haft stor glæde af primært samtale- og hypnoterapi og hypnose i Middelfart, hos mig ved følgende udfordringer:

Flyskræk, vægtproblemer, CRPS, personlig krise, angst, lavt selvværd, livskrise, barndomstraume, svigt, usikkerhed, eksamensangst, Utryghed, højdeskræk, tristhed, uro i kroppen, præstationsangst, nervøsitet, edderkopfobi, stress, humørsvingninger, behov for forandring.

Annette Bøgstrup

Mental utroskab

Rasmus, 39 år, Juelsminde

Jeg opdagede, at min kone sendte utrolig mange sms, specielt lige inden hun gik i seng. Jeg begyndte at undre og blive bekymret. En dag da hun var på badeværelset og hendes mobil lå på bordet, tikkede der en meget kærlig og intim besked frem. Jeg konfronterede hende og hun indrømmede at hun havde skrevet med en bekendt over længere tid. Hun viste mig beskederne og vi  konkluderede sammen at hun var gået over strengene, men havde ikke været fysisk utro.

Jeg fik det dog mentalt mere og mere skidt, blev urolig, mistroisk, fik tankemylder, kunne ikke passe mit arbejde og havde intet overskud og fik brug for hjælp.

Min kone fandt derefter Annette Bøgstrup på nettet og fandt ud af, at det hun havde udsat mig for var mentalt utroskab / psykisk utroskab.

Efter 3 behandlinger hos Annette med samtaler, metakognitivt værktøjer og hypnoterapi er jeg blevet mig selv igen. Jeg er igen blevet rolig, sluppet mine bekymringer, fået min tillid og tiltro til mig selv igen. Fået mere energi og har formået at have nogle gode og konstruktive samtaler med min kone, så vi sammen har fundet vores vej igen. Faktisk en endnu bedre vej end før.

Tak Annette, jeg vil helt klart anbefale dig til andre i samme situation som mig.

.

mig Hypnoterapien hos Annette Bøgstrup har givet mig ro i hele kroppen og ro på tankerne. Min angst er så meget mindre.

Jeg har været ved tandlæge og fået foretaget et større indgreb uden jeg gik i panik op til eller under tandlægebesøget. Jeg klarede det så godt.

Jeg er meget meget positiv, Tak Annette.

Angst og tandlægeskræk

Susanne Jensen, 66 år, Fredericia

Hypnoterapien hos Annette Bøgstrup har givet mig ro i hele kroppen og ro på tankerne. Min angst er så meget mindre.

Jeg har været ved tandlæge og fået foretaget et større indgreb uden jeg gik i panik op til eller under tandlægebesøget. Jeg klarede det så godt.

Jeg er meget meget positiv, Tak Annette.

Angst

 Mor til Karoline 11 år, Årup

Karoline har nu været ved Annette Bøgstrup 3 gange, og sikke en forvandling, der er sket med hende. Vi havde en pige, der henover en længere periode udviklede mere og mere angst, og til sidst fyldte det simpelthen for meget til, at hun kunne have en normal hverdag.

Efter besøg nummer 2 hos Annette Bøgstrup har vi oplevet den gamle Karoline komme frem igen. Hun får ikke angstanfald op til flere gang hverdag og når de kommer, så har hun fået redskaberne til at stoppe dem inden de bliver helt utålelige.

Hun har tidligere ikke været særlig glad for at skulle overnatte ved familie eller veninder, men også he er der sket store fremskridt. Det er skønt at se hende glad og ubekymret, og bare leve livet, som man skal, når man er 11 år gammel.

Angst for at gøre nogen fortræd

 Michelle, 29 år, Assens

Annette Bøgstrup har for flere år siden hjulpet mig af med min edderkopfobi. Derfor kontaktede jeg hende igen, efter  jeg nu i 2 år har været fyldt af en panisk angst for at gøre nogen fortræd. En angst , som  var invaliderne og  fratog mig min egen dømme kraft. Jeg stolede ikke på mig selv og var bange for at  gøre nogen, der ikke kunne forsvare sig fortræd. Dette gjorde bl.a.  at jeg måtte sygemelde mig fra mit arbejde , som SOSU assistent og ikke turde være alene med min søster børn.

Efter hypnoterapien hos Annette føler jeg mig nu stærk og selvsikker, jeg har fået tilliden til mig selv igen. Jeg kan gøre alt, hvad jeg vil, intet holder mig tilbage mere. Jeg kan skelne mellem virkeligheden og min fantasi.

Flyskræk

 Signe, 16 år, Middelfart

Jeg skal med min efterskole til Barcelona med fly, da jeg lider af flyskræk, blev jeg nevøs lige så snart jeg fik det at vide. Nu efter 2 gange Hyponoterapi hos Annette Bøgstrup er jeg helt tryg, rolig og glæder mig til alt det vi skal opleve på turen.

Angst for at dø og sygdomsangst

Malthe Schrøder, 19 år, Sønderjylland

Jeg har i mange år lidt af sygdomsangst og angst for at dø, det medførte bl.a. at jeg havde svært ved at falde i søvn og dulmede mig ind imellem med hash.

Jeg er nu efter hyponoterapien hos Annette Bøgstrup meget mere rolig, sover godt og har droppet hashen helt. Når angsten dukker op en enkelt gang imellem, kan jeg styre den. Jeg føler mig meget mere glad og har fået så meget mere overskud og trivsel. Det er helt vildt dejligt.

Eksamensangst og præstationsangst

Arijana, 23 år, Middelfart

Jeg gik helt i sort ved min sidste eksamen, derfor opsøgte jeg Annette Bøgstrup og fik hypnoterapi 4 gange.

Jeg har nu været til min afsluttende eksamen, hvor jeg fik 12 og er nu færdigudlært. Jeg er så glad og taknemlig. Jeg kunne mærke jeg var helt rolig og selvsikker, det er helt vildt, hvor meget hynoterapien hos Annette har hjulpet, det virker helt perfekt! Tak for rigtig god behandling , Annette!

Livskrise

Malene Pedersen, 38 år

Jeg er meget taknemmelig over jeg faldt over netop dig, Annette Bøgstrup, i min søgen på hjælp.

Det du har gjort, har hjulpet mig meget på min vej til at komme ud af den krise jeg stod i og jeg kunne hurtigt mærke en forandring inde i mig selv, og jeg har aldrig haft det bedre, det vil jeg gerne sige dig tak for.

Jeg vil give dig mine varmeste anbefalinger. Tak for hjælpen…

Søvnproblemer og tankemylder

Kimmie, 28 år, Middelfart

I en længere årrække har jeg on/off haft perioder med søvnbesvær, hvor jeg ikke kunne falde i søvn. Jeg blev til tider helt panisk og fik hjertebanken, som jeg ikke kunne kontrollere. Jeg har prøvet lidt forskellige behandlingsformer, men intet har rigtig fungeret.

Annette Bøgstrup har via coaching og hypnose hjulpet mig med værktøjer/øvelser til, hvordan jeg får styr på tankemyldret omkring det. Hun har været en virkelig god hjælp, og jeg er sikker på, at der i fremtiden ikke kommer lignende perioder – og hvis der gør, kan jeg nu håndtere det på en helt anden måde.

Tristhed og lavt selvværd

Andrea, 18 år, Middelfart

“Efter at jeg det seneste år har gået med en grundfølelse af tristhed og tvivl på mig selv, opsøgte jeg Annette Bøgstrup. Efter 5 behandlinger føler jeg mig nu meget gladere, tristheden fylder ikke så meget mere, hvis den ovehovedet kommer. Nu acceptere jeg følelsen af at være trist, når den en enkelt gang imellem dukker op, men jeg giver den ikke lov til at fylde det hele, nu det mig der styre. Jeg ved at uanset hvad er jeg god nok.

Lavt selvværd og frygt for at blive dårlig

Sarah Poulsen, Rynkeby

“Jeg har efter flere års behandling psykisk opsøgt Annette Bøgstrup for at få hjælp til at blive rask efter jeg blev ramt af en personligsforstyrrelse. Blot efter en gang hypnose mærkede jeg effekt, det blev muligt for mig at leve i nuet og ikke tage sorgerne på forskud. At kunne tage en dag af gangen, og ikke være bange for i morgen. Inden jeg besøgte Annette første gang var jeg utrolig hård overfor mig selv. Jeg kunne intet positivt se i mig selv og de ting jeg gjorde.. Annette har formået at ændre mit syn på mig selv, og jeg har det bedre med mig selv nu end jeg har haft i mange år.

Ligeledes kæmpede jeg med frygten for at blive fysisk dårlig, efter en kombination af coaching og hypnose kunne jeg håndtere frygten og det har lettet min hverdag utroligt meget.

Jeg kan kun varmt anbefale Annette Bøgstrup, hun har virkelig hjulpet mig på rette vej!

Eksamensangst

Jana, 23 år, Middelfart
Efter at jeg ved en eksamen havde oplevet, at jeg var så nevøs at klappen lige pludselig gik ned midt under eksamen, kontaktede jeg Annette Bøgstrup. Jeg var meget meget slemt nevøs, skulle til eksamen igen ugen efter. Fik to Akut tid til hypnoterapi to dage inden eksamen. Det hjalp helt vildt, jeg fik 12 til eksamen. Det er ikke sidste gang, jeg besøger Annette Bøgstrup, hun er super dygtig.

Flyskræk

Carsten Petersen, 27 år,  Fredericia
Det som vi arbejdede meget med var især tankerne og den “angst” som har været i lang tid inden jeg skulle flyve. Som vi talte om til de behandlinger jeg har været til, så kunne jeg løbende mærke at tankerne gled mere og mere i baggrunden, og ikke længere forstyrrede min søvn. Jeg begyndte også at kunne glæde mig til min ferie i Spanien.

Efter vores sidste session har tankerne slet ikke været på spil før den sidste uge inden vi skulle flyve. Det fyldte ikke meget, men kunne godt mærke en hvis spænding. Det er slet ikke på samme negative måde som tidligere, men mere en spænding/nervøsitet som jeg tænker er meget normalt når man skal prøve noget “ukendt”.

Flytur

På selve dagen var denne nervøsitet dog ret slem, og lige inden vi skulle boarde havde jeg det faktisk ikke særligt fedt. Men da vi først var kommet ind i flyet blev jeg mere rolig, og det at lette fra jorden, som jo var min primære frygt, gik super fint. Selvfølgeligt var jeg lidt nervøs, men det gik over alt forventning. Jeg nød faktisk resten af den 3 timer lange flyvetur, og fangede mig flere gange i at sidde at kigge ned på jorden fra vinduet. Det er noget jeg ALDRIG troede jeg skulle gøre.

Hjemturen gik endnu bedre, da jeg her vidste hvad jeg kunne forvente, og jeg kunne slappe af hele turen. Min kæreste som ikke lider af flyskræk var mere nervøs end jeg var, så hende måtte jeg berolige. Hvem havde troet det?

Så Annette Bøgstrup, jeg vil egentligt bare sige tusinde tak for hjælpen, jeg er slet ikke i tvivl om at hypnose har gjort en stor forskel på at jeg overhovedet kom afsted, og kunne nyde turen.

Angst, nervøs mave, angst for at rejse

Kirsten Hansen, 65 år, Vejle
Jeg har fået så meget godt ud af forløbet hos Annette Bøgstrup. Jeg er nu i stand til at sige ” 1-2 du slapper helt af, 3-4 du går dybere ned ” Her fanger jeg mine “drager” med dybe vejrtrækninger. Jeg har været på rundrejse i Vietnam med min mand og jeg formåede at klare rejsen, ved hjælp af den ro Annette har givet mig og de teknikker jeg har lært. Oveni det har mit selvværd fået et stort skub i den rigtige retning, det glæder mig dagligt. Tak, Annette Bøgstrup.

Tristhed, barndomssvigt, misbrug af alkohol

Evan Bondero, 63 år, Odense
Da jeg kom hos Annette Bøgstrup første gang var jeg helt nede i kulkælderen og skreg desperat om hjælp. Jeg trøstede mig med alkohol for at holde ud at være til.

Nu efter hypnoterapien og samtalerne føler jeg er gået fra sort kul til hvidt kridt. Jeg har skibet alkoholen som trøst. Jeg har fået livslysten igen og føler nu livet er godt. Jeg kan igen sove om natten. Har overskud til at aktiverer mig selv.  Finder igen glæde ved at cykle og nyde naturen. Laver god mad til mig selv hver dag. Jeg glæder mig til at stå op hverdag og nyder min familie.

Angst for at være i mørke og sove selv

Caroline, 15 år, Middelfart
Jeg har nu i flere måneder ikke turde at sove på mit eget værelse og være alene når det er mørkt.
Efter 3 hypnoterapi sessioner hos Annette Bøgstrup kan jeg nu være på mit eget værelse også når det er mørkt og jeg er klar til at sove på mit værelse selv. Jeg er meget mere rolig i alle situationer og hviler ligesom mere i mig selv.

Angst for at være alene

Gitte, 61 år, Kolding
Jeg har i de 17 år vi har boet på landet været bange for at være hjemme alene om aftenen og natten. Jeg har fået nogen til at sove hos mig, når min mand ikke var ude at rejse. Efter 2 behandlinger hos Annette Bøgstrup er jeg nu helt tryg og rolig ved at være hjemme selv også når jeg sover her alene, det er en helt ny frihed jeg har fået. Jeg føler mig uafhængig og fri til at gøre hvad jeg har lyst til. 

Vægttab

Ruth Nielsen, Assens
Hej Annette, vil bare fortælle at din behandling virker, var hos dig den for 2 måneder siden med ønsket om at tabe mig , det går bare fint, jeg har tabt 5 kg siden og har det bare godt, tusind tak.

Hej Annette, Nu er det et år siden jeg var hos dig og bad om hjælp til at få et fornuftigt forhold til mad, jeg må sige at det hjalp.  Jeg har tabt 24 kg er 3kg. fra målet og jeg tror på, at jeg kan holde det. Spiser ikke søde sager mere, men en masse salat, hvilket ikke sagde mig noget før, jeg kan have slik stående, men spiser det ikke, det generer mig ikke at andre spiser slik det er så dejligt. Er undervejs også stoppet med at ryge uden at tage på, så det er bare så dejligt tak for hjælpen Annette Bøgstrup venlig hilsen Ruth

CRPS, komplekst regionalt smerte syndrom

Lærke 11 år, Kolding
Vi har en datter på 11 år som kom til skade med hælen. Hun fik en blødning i hælen. Det har været meget smertefuldt for hende og har det resulteret i at hun lider af CRPS – komplekst regionalt smertesyndrom. En sygdom i nervesystemet, som kommer til udtryk i stærke og længerevarende smerter. Hun har gået til fysioterapeut et par gange i ugen, ikke med den store effekt. Fysioterapeuten foreslog hypnose, da Lærke var kommet ind i en ond cirkel, det påvirkede hende desværre rigtig meget og hæmmede hende i det daglige.

Vores datter har nu været i hypnose i Middelfart hos Annette Bøgstrup for sine smerter i foden. Hvor var det med STOR glæde for os alle, at hun i går kom ned på foden og kunne berette, at hun er fri for smerter. Hvor er det fantastisk. Her havde vi stort set opgivet alt håb for at tilstanden skulle blive bedre, men den klarede du, Annette !!!!!

Jeg kan fortælle, at hun hoppede på cyklen mange gange i går. Og som dagen gik, gik det op for hende, at hun pludselig kan alt det hun gerne vil og smilet om hendes læber blev bare større og større.  Hun græd et par gange og kunne slet ikke sætte ord på hvorfor, men hun er bare så lykkelig.  ( og lillesøster med for nu kan de lege sammen igen !! )

TUSIND TAK for hjælpen Annette Bøgstrup, hvor er det skønt at have vores glade pige tilbage.

Personlig krise

Kvinde 38 år, Kolding
Jeg er virkelig kommet en meget, meget lang vej i min process efter min personlige krise med at finde fodfæste, finde mig selv, få troen på mig selv igen og få mod på fremtiden. Det føles fantastisk at være kommet så langt :-). Processen er ikke slut, men jeg er nu et sted, hvor jeg føler, jeg selv kan takle tingene igen – hvad end det måtte være… og ser igen lysere på fremtiden! Så for nu vil jeg sige mange tak, Annette Bøgstrup, for nogle utrolig spændende, udfordrende og brugbare timer hos dig.

Barndomstraumer, svigt

Johnny Sørensen 42 år, Kolding
Tvivleren!!! Jeg har ikke haft en super opvækst, der har været en del tanker, som har fyldt mit hoved. Det kom specielt frem når jeg var ked af det eller fik alkohol.

Min nye kæreste mente der kunne gøres noget, der måtte være nogen, jeg kunne snakke med.

Hun fik ringet til Annette Bøgstrup og spurgt om hun kunne hjælpe mig, det mente hun. Og ærligt jeg troede ikke på det. Jeg mente, jeg bare kunne vågne under behandlingen og så var det det, men jeg prøvede flere gange, men kunne ikke åbne øjnene. En behagelig følelse.
Jeg fik en masse redskaber at arbejde med og vil sige, det har hjulpet mig 100 %. I dag kan jeg ikke få alle de dårlige film ind i hovedet mere, de er helt væk.

Jeg må indrømme, jeg er gået fra at være en tvivler til at tro på det.

Fra min kærestes syn før og efter hypnose hos Annette Bøgstrup:

Før behandlingen kunne vi sjældent hygge med f.eks. god mad og vin, for hver gang, der kom lidt alkohol ind, indtog hans fortid hans tanker og han blev ked af det. Det var ikke let at trøste, når man ikke kendte godt nok til fortiden. Hans tanker ødelagde vores hygge stunder.

Nu efter kun 3 behandlinger, har vi ikke på noget tidspunkt haft en dårlig oplevelse med hans tanker. Tvært i mod fortæller han med glimt i øjet om hans gode oplevelser, det er med smil i øjnene. De gode øjeblikke har overvundet de dårlige oplevelser, som er begravet væk.
Tak Annette jeg har fået en super skøn glad kæreste ud af det 🙂

Usikkerhed, initiativ løs

Michael,33 år, Kolding
Jeg har inden jeg startede hos Annette Bøgstrup, været i et længevarigt psykolog forløb, uden at det gav den store effekt. I Hypnoterapien og hypnose i Middelfart hos Annette har jeg oplevet positiv forandring fra gang til gang. Jeg har fået et mere positivt syn på livet. Jeg tror nu på, at jeg kan gøre en forskel. Jeg er blevet mere sikker og tør nu tage Tedden både i mit arbejdsliv og privatliv. Føler jeg er blevet en meget bedre far og mand.

Utryg ved at gå og eksamensangst

Michala Sønderby, 17 år, Nørre Aaby, Middelfart, Fyn:
Mine oplevelser hos Annette har kun været positive. Jeg kom til Annette Bøgstrup efter et cykelstyrt, hvor jeg efterfølgende var blevet utryg ved at gå uden krykker. Første gang jeg havde været i hypnoterapi, rejste jeg mig efterfølgende og gik uden krykker, der har ikke været nogen problemer siden. Anden gang jeg var der hjalp hun mig med min eksamensangst, og med at bearbejde nogle ubehagelige oplevelser i min fortid. Jeg har siden holdt flere præsentationer uden at være nervøs op til. Jeg kan mærke at min hverdag er ændret efter de to gange jeg var hos Annette, jeg er blevet mere selvsikker, glad og bekymrer mig nu ikke om folk dømmer mig.  Det har alt i alt været en fantastisk oplevelse, som har hjulpet mig mere end jeg nogen siden havde troet. Tusind tak

Livskrise

Bent, 45 år, Odense, Fyn:
Efter min skilsmisse for 2 år siden, fik jeg et misbrug af alkohol og mad. Jeg drak og spise på en følelse og for at opnå afslapning. Efter hypnoterapi hos Annette Bøgstrup kan jeg nu styre mit forbrug af alkohol og mad igen og jeg har tabt mig 7 kg. Jeg har fået mit gode gamle liv tilbage igen og det  føles virkelig , som om mit misbrug aldrig har været der.

Angst og lavt selvværd

Rebekka, 34 år, Middelfart, Fyn:
Efter hypnoterapi og hypnose i Middelfart, hos Annette Bøgstrup har jeg fået en hel anden indre ro, føler mig mere i balance og mit selvværd er blevet øget. Jeg har fået nogle gode redskaber med mig, så jeg nu kan håndterer min angst. Annettes stille og rolige væremåde og behagelige stemme, fik mig med det samme til at føle mig tryg. Min oplevelse hos hende har givet mig lyst til at anbefale hende videre, hvilket jeg allerede har gjort til flere.

Højdeskræk

Bodil, 66 år:
Jeg har lidt af højdeskræk, så længe jeg kan huske. På en ferie traf jeg en der var blevet behandlet med hypnose for sin højdeskræk og hun anbefalede mig at gøre det samme. Jeg havde slet ikke selv tænkt dette kunne være en mulighed. Jeg ledte derfor efter hypnose i Middelfart på nettet og fandt så Annette Bøgstrup og kontaktede hende. Efter 2 gang hypnoterapi er højdeskrækken væk ” Dejligt at kunne gå op i f.eks et fyrtårn uden at bekymre mig om jeg tør, selvfølgelig gør jeg det! Tak for hjælpen, Annette ”

Trist

Poul, 49 år, Fredericia:
Det er nu lidt tid siden, jeg har været hos dig. Jeg synes virkelig det har hjulpet. Jeg er mere positiv og glad.  Jeg ser lysere på livet og er ikke så trist som tidligere. Jeg har fået troen på det gode liv igen. Så tak for hjælpen, Annette Bøgstrup. Jeg kontakter dig igen, hvis jeg har brug for yderligere behandlinger.

Trist, uro i kroppen, angst

Eva, 65 år, Middelfart, Fyn:
Inden jeg kom hos Annette Bøgstrup var jeg trist, modløs og havde en snurren og uro i hele min krop. Jeg oplevede at Annettes måde at være på, gjorde det let for mig at åbne op. Hun formåede at skabe en rød tråd i vores samtaler og var hurtig til konstruktivt at forstå og sætte sig ind i mine udfordringer. Jeg fik efter hver session nogle gode værktøjer og billeder med hjem, som jeg arbejder videre med og bruger i hverdagen. Efter hypnoterapien og coaching hos Annette Bøgstrup var det ligesom om, jeg fik åbnet øjnene op og jeg kunne lige pludselig se vejen. Jeg har fået det så meget bedre. Mærker lettelse og glæde. Jeg føler mig ikke forkert mere

Præstationsangst

Andre, 23 år:
Hypnoterapien har virket helt fantastisk. Scorede 10, og har netop lige været til samtale og fået den stilling, jeg har søgt.

Annette Bøgstrup, Du skal have mange tak, og jeg vil rigtig gerne anbefale dig videre.

Angst

Irene Andersen, 68 år, Middelfart, Fyn:
Inden jeg kom hos Annette Bøgstrup første gang var jeg angst og bange for næsten alt, turde ikke være alene hjemme, turde ikke ringe op til nogen. Efter 3 hypnoterapi sessioner har jeg følelsen af at have fået et nyt liv, nu føler jeg mig tryg og fri. Jeg har været alene hjemme i 10 dage, mens min mand har været ude at rejse og jeg har været tryg og sovet hver nat.

Jeg er imponeret af effekten af hypnoterapien hos Annette Bøgstrup. Jeg er så glad for, at jeg efter så mange år med en angst der snigende  bare blev større år for år,  NU har det så godt.

Nervøsitet og præstationsangst

Maj-Britt Jensen, 31 år, Kolding:
Jeg har hele mit liv været nervøs for at række hånden op i skolen, og hvis jeg skulle holde et kort oplæg i klassen, kunne jeg være nervøs for det længe inden at det reelt skulle finde sted. Min nervøsitet har været en hæmsko for mig i mange år, og den bunder nok i en frygt for ikke at være god nok, at andre ikke synes om det man siger osv.

Jeg har været skeptisk overfor at prøve hypnose og hypnoterapi til at afhjælpe mit problem, da jeg i mit daglige virke er præget af en kritisk tilgang til ting/fænomener ydermere må der gerne må være noget evidens der kan be- eller afkræfte ting. Trods min skeptisme overfor hypnose bestilte jeg en tid hos Annette Bøgstrup.

Da jeg bankede på Annettes dør første gang, var jeg spændt, nervøs og regnede ikke rigtig med at Annette kunne hjælpe mig med mine udfordringer. Jeg må dog indrømme at allerede efter den første session hos Annette Bøgstrup, følte jeg mig mere afslappet og havde opnået en betydelig indre ro og tro på tingene. Jeg har haft tre sessioner hos Annette, og jeg har/er inde i en positiv udvikling, nu tør jeg række hånden op samt holde oplæg i større forsamlinger. Ikke mindst har jeg indset, at ikke ALT behøver at være evidensbaseret, før at det virker.

Det er yderst behageligt at komme hos Annette Bøgstrup, hun møder personer fordomsfrit, hun ser det enkelte menneske og hun snakker med en enorm beroligende stemme.

Nervøsitet, eksamensangst

Sarah, 43 år, Kolding:
Hej Annette, Jeg vil fortælle dig, at jeg til fremlæggelsen nærmest ikke var nervøs. På vej til skole kunne jeg mærke en smule hjertebanken, men så hørte jeg sætningen ”der er ingen der vil dig noget ondt” og tro det eller ej, griner, kort efter slog hjertet roligt igen.

Det har været behageligt at blive hjulpet af dig, og jeg føler jeg har fået hånd om min nervøsitet/eksamensangst, og samtidig fået vendt det, som jeg frygtede inde i mig selv, til at være en rolig og god ting/ven inden i mig selv. Mange tak, anbefaler dig klart til andre.

Tænker at jeg gerne vil komme 1-2 gange årlig, men du hører fra mig.

Edderkopfobi

Kamilla, 20 år, Middelfart, Fyn:
Mine oplevelser hos Annette Bøgstrup, kan kun beskrives med positive ord! Jeg gik til Annette, da jeg hele mit liv havde været panisk, både ved tanken og synet af edderkopper. Jeg skal i januar 2015 ud og rejse, og min angst var det eneste som holdte mig tilbage. Hypnose og hypnoterapi har for mig været noget helt nyt og en utrolig lettende oplevelse. Inden jeg startede hos Annette, galoperede mit hjerte ved synet af en edderkop, og timer efter den var fjernet, kunne jeg ikke befinde mig i samme rum, uden at være skrækslagen.

Jeg havde ofte mareridt om natten, og var på mange måder ikke i stand til, at stå på egne ben pga. min angst. Jeg mærkede allerede små forbedringer efter mit første besøg hos Annette, og her efter det sidste besøg, er jeg SÅ klar til at komme ud og opleve verden! Annette hjalp mig væk med min skræk for edderkopper. Hun gav mig en masse midler til, at håndtere min angst. Jeg er derfor gået fra at være skrækslagen for edderkopper, til at være tryg ved dem. Kan klart anbefale hypnose i Middelfart, med Annette Bøgstrup.

Stress og lavt selvværd

Tina, 43 år, Middelfart, Fyn:
“Jeg oplevede Annette Bøgstrup, som meget nærværende og god til at skabe et tillidsforhold, hvor jeg hurtigt følte mig tryg ved at åbne op og tage imod Annettes behandling. Det var for mit ved- kommende en kombinaton af coaching og hypnoterapi.

Jeg har fået det betydeligt bedre efter mine tre besøg hos Annette og arbejder selv videre ud fra de metoder vi brugte. Jeg opsøgte Annette Bøgstrup pga. stress/lavt selvværd”

Angst

Alice, Fredericia:
Fra at have været meget langt nede i mange mange år, haft angst, været bange og bekymret for næsten alt, kan jeg, efter mine  hypnoterapi  sessioner med Annette Bøgstrup ,det hele. Jeg har det nu rigtig godt og føler mig let indeni. Jeg har overskud og er ikke stresset mere. Jeg har fået en ny tiltro til mig selv og jeg er blevet rigtig god til at sige til og fra uden at få dårlig samvittighed.

Angst

Tine, Assens, Fyn:
Mine oplevelser hos Annette Bøgstrup har været positive. Hypnose var for mig noget nyt og ikke helt, som jeg troede, det ville være. Man kan ikke umiddelbart se eller føle “noget”, men efterfølgende mærker man alligevel en uforklarlig forandring, der stikker dybt. Jeg har efter mine besøg hos Annette Bøgstrup halveret mit indtag af angstdæmpende medicin og har ikke mærket noget til angsten! Og tanken om at trappe længere ned, ligger mig ikke fjern. Min hverdag fungerer og jeg føler mig tryg. De angstprovokerende situationer er ikke tryllet væk, men nu kan jeg komme igennem dem uden at gå i panik.

Lavt selvværd

Agnete Folsø Brødsgaard, 15 år, Kolding – MEGET TILFREDS :-) :
Jeg har gået til coaching, hypnoterapi og hypnose i Middelfart pga. mit lave selvværd. Jeg gik hos Annette Bøgstrup 3 gange. Jeg blev foreslået af samtlige lærere, at det var på tide, jeg fik gjort noget ved mit utrolig lave selvværd, som holdte mig tilbage fra de gode mundtlige karakterer. Jeg turde simpelthen ikke sige noget. Jeg frøs hver eneste gang, jeg blev spurgt, blev tomatrød i hele ansigtet, og havde mest lyst til at forsvinde. Jeg kunne ikke lide at folk forventede for meget af mig. Jeg kunne ikke lide at de kiggede som om “vi slagter mig” fordi jeg ikke var enig med dem. DET ER SLUT NU!

Stolt af mig selv

Jeg kan ikke være mere stolt af mig selv! Jeg så min frygt i øjnene, tog mig sammen og fik en tid hos Annette Bøgstrup. Hun har forandret hele mit liv – jeg ved det lyder helt vildt voldsomt, men det har hun. Det er ikke kun i skolen det har ændret sig, men jeg meget gladere, ikke kun for mig selv, men for resten af verden. Jeg føler, at jeg endelig kan nyde at være her og bare leve livet, som jeg har lyst til. Jeg er ligeglad med, hvad andre synes og jeg tør være den, jeg er. Jeg tør række hånden op og sige min mening. Nu gør det ikke noget de kigger, for deres blik er ændret, det er ikke et negativt blik længere. Det er helt fantastisk! Jeg kan ikke takke Annette nok, for det har forandret mig, og mit syn på verden.

Annette Bøgstrup er en rigtig behagelig person, så man føler sig godt tilpas. Det er en god oplevelse at få hypnoterapi hos hende!

Trist og humørsvingende

Ditte, Esbjerg:
“Sessionerne hos dig, Annette Bøgstrup, har været en skelsættende oplevelse for mit liv, min families hverdag og ikke mindst vores syn på fremtiden. For hver dag der er gået, der har roen fået et endnu dybere tag i mig, og jeg mærker det i det meste jeg foretager mig. Dette skyldes mine besøg hos dig, det er der ingen tvivl om, men jeg har en følelse af at det er MIG, og ingen andre som har foretaget ændringen. Og det bedste af det hele er, at det føles helt naturligt! Det er som om, at jeg for første gang har fundet mig selv, og det er altså dejligt!

Du skal vide at du jævnligt kommer op i vores tanker herhjemme, og jeg er dig så taknemmelig for din hjælp”
Mange hilsner fra Ditte

Præstationsangst

Maj, Odense, Fyn:
Det er fantastisk, det kan lad sig gøre, men efter 1 session hos dig, er alt løsnet fuldstændigt op og jeg har fået det meget bedre. Jeg har fået afleveret min opgave. Tak for din hjælp, Annette Bøgstrup.”

Stress

Anette Petersen, Pædagog, Frederica:
“Efter første session hos Annette Bøgstrup, fandt jeg ud af, at jeg var kommet rette sted hen.
At skabe forandring er en proces og efter 5 sessioner er jeg stille og roligt kommet ud af min stress.
Coaching og hypnose i Middelfart med Annette VIRKER!”

Brug for forandring

Kim Jensen, Odense, Fyn:
“Coaching- og inspirationsforløbet med Annette Bøgstrup har fået mig til at fokusere på de små ting i hverdagen, som jeg kan gøre anderledes. Hun er god til at få mig til at tænke over, hvilke værdi en ændring kan give, hvilket gør det meget nemmere at gå i gang med forandringsarbejdet.

Jeg har fået ny viden og inspiration og coaching på udvalgte emner og problemstillinger. Denne sparring har været meget konkret og brugbar i min dagligdag.
Jeg er blevet klar på, at små skridt gør forandringsarbejde meget mere overskuelig og fører til gode resultater.”