Konfliktsky

Konfliktsky

Er du konfliktsky? Få styrke til at være i de konflikter som er svære.

Konfliktsky og værdighed 

Er du konfliktsky ? Vil du gerne håndter konflikter med værdigheden i behold. Uanset om det er konflikter, som finder sted hjemme i familien, i skolen eller på arbejde.

konfliktskyVi vil egentlig allesammen så gerne udvise respekt, ordentlighed og anerkendelse overfor hinanden. Alligevel kommer vi ofte til at byde hinanden vrede, kritik, kontrol, umulige krav og “dunk i hovedet”. Nogle mennesker er bedre til at være i konfliktfyldte stemninger end andre. Er du en af dem , der synes det er svært, er du absolut ikke alene.

Konfliktsky og overtrædelse af grænser!

Du spørg måske nogen gange dig selv ” Hvorfor kan det være så svært at være sammen med andre mennesker?” ” Hvorfor er jeg så konfliktsky?”

Oplever du nogle gange i dit hjem, på arbejde eller når du er sammen med venner:

  • At bølgerne går for højt
  • At du ikke bliver hørt
  • At du føler dig trykket og nedgjort
  • At tolerancetærsklen er meget lille
  • At du undlader at gå ind i “kampen”

At du er konfliktsky, hader at være i konflikter, undgår dem og på den måde kommer til at over skride dine egne grænser. Tænker for meget over, hvordan du skal få sagt det du har på hjerte, på en god måde. Oplever derfor ofte at modet svigter og at du finder dig i for meget.

Konfliktsky – terapi kan være løsning for dig

TIL DIG der har brug for hjælp til at være i konflikter og løse dem– tilbyder jeg via coaching, samtale og hypnoterapi at arbejde med din konfliktskyhed . For det kan være anderledes og jeg vil gerne hjælpe dig med at slippe din konfliktskyhed, finde nye veje og opnå mere trivsel med værdigheden i behold for alle parter, specielt for dig.


Intro: Start evt. med en GRATIS introsamtale, for at se mig an og mærke om kemien passer.

Tid: En session  varer 1- 1½ time, er du ekstremt konfliktsky anbefaler jeg min. 3 -5 sessioner.

Sted: I mit lokale, Drosselvej 20, 5500 Middelfart, hvis du /I har behov for det, kan jeg også komme til dig, mod til ekstra tillæg for kørsel, som vi aftaler inden 1. session.

Pris: 1 session 1200,00 kr.
De efterfølgende sessioner. 1000,00 kr. pr. session


Konfliktcoach!

Jeg har taget en specifik konfliktcoach uddannelse hos conflikt.dkUnderviserne var Lars Mogensen og Henrik Heilmann, to af Danmarks bedste underviser indenfor konflikthåndteringsområdet.