Gratis introsamtale

Hypnose psykoterapeut tilbyder gratis intro

Start med en GRATIS introsamtale med hypnose psykoterapeut og opnå viden og tillid!

Er du i tvivl om , hvad der er rigtigt for dig

Jeg er uddannet hypnose psykoterapeut, hypnoterapeut, hypnotisør og coach. Hvis du er i tvivl om, hvilken alternativ behandling, metodeform og behandler/guide der er rigtig for at:

  • Du kan skabe forandring i dit liv
  • Du kan skabe mere trivsel og håndter stress
  • Du kan nå nye mål og mærke udvikling
  • Du kan slippe bekymringer, dårlige vaner og fobierd

Så har jeg et godt forslag til, hvordan du kan blive klogere på det.

Hypnose psykoterapeut og gratis intro

Jeg tilbyder en gratis introsamtale med mig, før du beslutter dig endeligt for, psykoterapi med mig, som terapeut – Er det helt rigtige for dig!
På den måde kan du se mig an og vi kan starte med at skabe et tillidsfuldt samspil. Et godt og tillidsfuldt samspil er en forudsætning for, at du kan nå de mål, du ønsker og skabe de forandringer du ønsker. Du får her også mulighed for at få mere viden om hypnose, hypnoterapi, samtaleterapi og coaching.

Kontakt mig på tlf. 51195955, ring eller sms eller brug min kontakt formular- klik her

Eksamineret Hypnose psykoterapeut

Jeg har været uddannet hypnotisør og hypnoterapeut i flere år. Da Psykoterapeut akademiet i 2016, som de første og eneste i Danmark udbød den 4- årige uddannelse, som Hypnose psykoterapeut slog jeg til med det samme. Da jeg havde taget de første 2 uddannelse år, skulle jeg kun tage de 2 sidste. Jeg blev færdig uddannet Hypnose psykoterapeut i sep. 2017, hvor jeg afsluttede med en mundtlig klinisk eksamen og et skriftligt speciale og en mundtlig fremlægges af specialet.

Titlen som Hypnose psykoterapeut er en beskyttet titel, som kun kan opnås ved en 4-årige uddannelse ved Psykoterapeut akademiet.


Læs her hvordan mine kunder opfatter mig:

Rebekka, 34 år, Middelfart:
Annettes stille og rolige væremåde og behagelige stemme, fik mig med det samme til at føle mig tryg. Min oplevelse hos hende har givet mig lyst til at anbefale hende videre, hvilket jeg allerede har gjort til flere.
Eva, 65 år:
Efter hypnoterapien og coaching hos Annette var det ligesom om, jeg fik åbnet øjnene op og jeg kunne lige pludselig se vejen. Jeg har fået det så meget bedre. Mærker lettelse og glæde. Jeg føler mig ikke forkert mere
MajBritt, 31 år, Kolding
Det er yderst behageligt at komme hos Annette, hun møder personer fordomsfrit, hun ser det enkelte menneske og hun snakker med en enorm beroligende stemme.
Irene, 68 år
Jeg er imponeret af effekten af hypnoterapien hos Annette. Jeg er så glad for, at jeg efter så mange år med en angst der snigende  bare blev større år for år,  NU har det så godt.
Hvis du vil læse flere kundeoplever kan du tryk her


Efter den gratis introsamtalen:

Du kan bagefter vælge at booke en enkelt eller flere sessions alt efter dit behov. Du kan også beslutte, at introsamtalen var nok for dig, og så er det selvfølgelig helt i orden, hvis der er en anden alternativ behandling, tilgang eller behandler, du synes bedre om.

Men alt det kan vi jo snakke mere om, når du kontakter mig. Så book NU din gratis introsamtale.Klik her og gå direkte til mine kontakt oplysninger

Vil du læse mere om, coaching – hypnose og hypnoseterapi og samtaleterapi gå til emner i introduktionsbjælken.