Om hypnotisør Annette Bøgstrup
ANNETTE BØGSTRUP

Gratis intro eller book en tid

Hypnotisør

Hypnoterapeut

Psykoterapeut

 • Jeg har en 4-årig certificeret Hypnoterapeut og psykoterapeut uddannelse.
 • Jeg er Registreret Psykoterapeut og hypnopsykoterapeut.
 • Jeg er certificeret Hypnotisør, NLP Master og  samtaleterapeut.
 • Jeg er certificeret Coach og vane- og konfliktcoach.
 • Der udover er jeg uddannet pædagog
 • Jeg er medlem af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter)
Om hypnotisør Annette Bøgstrup
ANNETTE BØGSTRUP

Gratis intro eller book en tid

Hypnotisør

Hypnoterapeut

Psykoterapeut

 • Jeg har en 4-årig certificeret Hypnoterapeut og psykoterapeut uddannelse.
 • Jeg er Registreret Psykoterapeut og hypnopsykoterapeut.
 • Jeg er certificeret Hypnotisør, NLP Master og  samtaleterapeut.
 • Jeg er certificeret Coach og vane- og konfliktcoach.
 • Der udover er jeg uddannet pædagog
 • Jeg er medlem af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter)

Få bedre trivsel og mere livsglæde

I samspil med dig vil jeg via hypnose- eller psykoterapi guide og støtte dig i at skabe dybe og varige forandringer i dit liv og opnå mere trivsel.

I hypnose- og psykoterapi skabes mulighed for:

 • At forstå dig selv og dine reaktioner bedre
 • At ændre gamle vaner og mønstre
 • At skabe forandringer og fastholde dem
 • At øge dit selvværd og din selvtillid
 • At tackle store forandringer i dit liv
 • At opnå mere trivsel, balance og livsglæde
Psykoterapi
Hypnotisør

Erfaren hypnotisør, hypnoterapeut og psykoterapeut

Jeg har i professionel sammenhæng arbejdet med mennesker, personlig udvikling og forandringer gennem mange år. Jeg har flere års erfaring som hypnotisør, hypnoterapeut, coach og psykoterapeut.

Jeg målretter min behandling efter lige præcis DIT behov, da jeg erfaringsmæssigt ved, at det er det, som virker allerbedst og skaber en varig forandring for dig.

Jeg har siden 2010 haft min egen klinik i Middelfart på Fyn. Arbejdet med mine klienter i klinikken er min fuldtidsbeskæftigelse.

Mit speciale

Jeg har specialiseret mig i at optimere trivsel, mindske angst, øge selvværd og løse konflikter og kriser. Dette gør jeg oftest via hypnose og hypnoterapi, da disse tilgange er utrolig effektive, blide og langtidsvirkende.

Hvis du vil læse mere om, hvad jeg erfaringsmæssige har oplevet mine tilgange er gode til at  afhjælpe Klik her.

Hvis du ønsker at vide hvad jeg som hypnotisør og hypnoterapeut specifikt kan afhjælpe klik her

Primær tilgang

Jeg arbejder primært som hypnotisør og hypnoterapeut, jeg bruger selvfølgelig også mine kompetencer, som psykoterapeut og coach, når det er disse tilgang, der er mest optimale at bruge, for at skabe den forandring du ønsker. Ofte bliver det derfor en blanding af alt det, jeg kan, der bliver inddraget i behandlingen.

Tillid

Specielt når jeg arbejder med børn og unge, bruger jeg også min pædagogiske baggrund. Her er det bare så vigtigt at barnet eller den unge hurtigt får tillid til mig. Tilliden er for barnet og den unge en forudsætning for at mine evner som hypnotisør og hypnoterapeut kan effektueres.

Gensidig tillid spiller dog  også en væsentlig rolle, i mit terapeutiske arbejde med voksne. Det kender du sikkert også selv, uden tillid kan intet samarbejde lykkedes. Derfor er det at skabe tillid en vigtig grundværdi for mig i samarbejdet med dig.

Har været der selv

Der er ingen af os, der går gennem livet  uden at opleve modstand, op- og nedture. Det er et livsvilkår. Jeg har også gennem mit liv været i  kriser, hvor jeg har arbejdet med mig selv, udviklet mig og blevet stærkere.

Ingen er immune for stress. Jeg har selv været stressramt og haft følelsen af, at være faldet ned af skrænten og næsten ikke kunne overskue at komme op igen. Her hjalp coaching, hypnose og terapi mig hurtigt og effektivt op igen – SÅ jeg har mærket på min egen krop at det virker.

Det jeg ikke er god til

Som hypnotisør eller terapeut er det ikke en forudsætning, at man er god til at stave. Heldigt for mig, for jeg er rigtig dårlig til at stave, så hvis der er stavefejl og manglende kommaer på min hjemmeside, så ved du nu hvorfor.

Privat

Jeg er født i 1963, gift med Jens og er mor til 2 voksne piger – Marie og Sofie og mormor til de 3 skønne drenge Sofus, Felix og August og til de 2 fantastiske piger Smilla og Silke.

Sammen finder vi vejen

Terapi er til dig, der gerne vil have støtte og hjælp til at opleve mere balance i livet. Forstå grunden til dine udfordringer / problemer, men samtidig gerne vil arbejde på at komme videre.

Et terapi forløb hos mig er en proces, hvor vi sammen, under trygge rammer, finder vejen. Vi kan gå både tilbage og frem i dit liv/din personlige historie, tilføre resoursser og styrke, skabe positive forandring. Jeg hjælper dig via terapeutiske teknikker og støtter dig hele vejen igennem i din udviklingsproces.

Foreningen af Danske Psykoterapeuter - logo

Hvad er en hypnotisør, registeret psyko- og hypnoterapeut

Hypnotisør

At kalde sig hypnotisør er ikke en beskyttet titel, alle med blot et weekend eller uge kursus inden for hypnose kan kalde sig hypnotisør.  Derfor har det været vigtig for mig at efter jeg afsluttede min hypnotisør uddannelse på Hypnoseskolen, at videre uddanne mig, som jeg kunne blive registeret hypnoterapeut og dermed have et fagligt velfunderet fundament for at arbejde som hypnotisør, psyko- og hypnoterpeut. Så jeg som hypnotisør og terapeut kan hjælpe netop dig, en stor viden og faglighed i “rygsækken”.

Registret psyko- og hypnoterapeut

Det at være registeret psyko- og hypnoterapeut kræver en 4 års uddannelse med teori og praktisk undervisning,  indbefattet undervisning i klinikdrift og lovgivning. Derudover sammenlagt 360 timers egenterapi, klientterapi,  supervision og deltagelse i læse-/øve-/praktiske træningsgrupper. Vil du læse mere uddybende om kravene for at blive registeret hypnoterapeuter og e registeret psykoterapeuter. 

FADP

Jeg er medlem af FaDP Foreningen af Danske Psykoterapeuter, som er den eneste psykoterapeutiske brancheorganisation, som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen. 

Registreringsordningen

Helt basalt handler registreringsordningen om kvalitetssikring og patientsikkerhed.  Registreringsordningen retter sig helt specifikt mod uddannede personer, der udøver sundhedsmæssig virksomhed udenfor det offentligt finansierede sundhedsvæsen, og som ikke er autoriseret. Det er her jeg som psyko- og hypnoterapeut hører til i sundhedssystemet.

Registreringsordningen er lovbaseret og fordrer at jeg imødekommer en række lovgivne krav både i forhold til min uddannelse og min varetagelse af hypno- og  psykoterapien i praksis. Alt sammen for at sikre mine klienter en høj kvalitet af faglig.

Registreringsordningen er strukturelt brancheadministreret, med Styrelsen for Patientsikkerhed som øverste tilsynsførende. Det betyder, at det er FaDP, der løbende sikrer, at lov nr. 351 af 19. maj 2004, administreres ordentligt og hensigtsmæssigt, mens Styrelsen for Patientsikkerhed efterprøver FaDPs varetagelse af ordningen og virker som rådgiver for FaDP i forløbet.

Sygesikringen giver desværre endnu ikke tilskud til hypnoterapi, hypnose, coaching og psykoterapi.

FaDP arbejder dog i øjeblikket på at blive anerkendt som medlem af Sygeforsikring Danmark og dermed på sigt blive tilskudsberettiget.

HypnotisørKrise i parforholdet

Hvad gør en hypnotisør og  psyko- og hypnoterapeut

En hypnotisør og en hypnoterapeut anvender hypnose til at påvirke automatiske reaktionsmønstre for tanker, følelser og handlinger.

Hypnose kan anvendes ved alle problemstillinger af psykisk eller følelsesmæssig karakter, og kan forbedre dine præstationer både fysisk og mentalt og hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker, for at få mere trivsel i dit liv.

For at udføre hypnoterapi, altså lave terapi i hypnosen skal hypnotisøren have videreuddannet sig til hypnoterapeut.

Hypnotisør

Min rolle som professionel hypnotisør og terapeut

Jeg tror på, at du har de ressourcer, der er nødvendige for at opnå den forandring, du ønsker. Min rolle er, i samspil med dig, som professionel hypnotisør og psyko- og hypnoterapeut  at assistere den proces, du skal igennem, så det bliver muligt for dig, at nå dine mål og skabe de forandringer du ønsker.

JEG HAR ERFARET, AT DET DER GØR, AT JEG KAN FÅ FORANDRINGSARBEJDE TIL AT LYKKES ER MIN HØJE FAGLIGHED OG DERUDOVER :
 • At jeg er i stand til at turde tænke med både hjerne og hjerte
 • At jeg bruger mine erfaringer og gode faglige kompetencer med ordentlighed
 • At jeg følger min intuition, mit hjerte og min sunde fornuft
 • At jeg kan hjælpe med at sætte ord på tanker, følelser og handlinger
 • At jeg tør være en professionel assistent for dig, samtidig med at jeg viser min personlighed
 • At jeg både støtter og udfordrer med respekt for den enkelte
 • At jeg kan holde til at være der, når livet gør rigtig ondt
 • At jeg gør det, jeg siger, jeg gør

Kombinationen af NLP, psyko- og hypnoterapi, hypnose, en metakognitiv tilgang og coaching er ofte en forbløffende hurtig, effektiv og samtidig blid måde at assistere dig i at skabe den forandring, du ønsker.

Hvad gør mig forsat professionel og kompetent!

Jeg tager løbende selv diverse kurser, uddannelser og er med i selvudviklingsforløb, for at dygtiggøre mig, holde mig personligt og fagligt ajour og for at være den bedste samspilspartner til dig.
Som professionel hypnotisør og registreret psykoterapeut arbejder jeg fuldtids med hypnose, hypno- og psykoterapi.
Jeg er medlem af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter). FaDP er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

HypnotisørKrise i parforholdet

NLP som udgangspunkt

Mit udgangspunkt i al mit behandlingsarbejde, uanset om det coaching, hypnose, hypno- eller samtale terapi, er NLP.

Hvad er NLP?

NLP er praktiske pædagogiske, kommunikative og psykologiske tilgange.

NLP står for Neuro Linguistic Programming.

NLP tager sit udgangspunkt i, hvordan vores sanser og nervesystem opfatter virkeligheden og hvordan vi via billeder, lyde, følelser og ord, skaber en given adfærd.

NLP arbejder med de sprog- og tankemønstre, der præger dig og definerer den måde, du oplever og møder verden på.

NLP tilbyder praktiske, kommunikative værktøjer til arbejdet med at få bedre adgang til indre ressourcer og at skabe positive forandringer.

NLP  skaber forandring gennem bevidstheden om, at måden, hvorpå du bevidst eller ubevidst italesætter dig selv og din omverden, har en direkte indflydelse på både din egen og andres adfærd.

NLP  har i høj grad fokus på effektive redskaber og udvikling, som er drevet af dit eget ønske om forandring i det tempo, du er parat til.

NLP er ”sindets sprog” og består af metoder til, hvordan du kan opnå succes med lige det, du har lyst til”.

NLP er en coaching og terapi tilgang, som er udviklet i 1970’erne af psykolog og gestaltterapeut Richard Bandler og sprogforsker John Grinder.

NLP bygger på en række anerkendte og veldokumenterede terapiformer, bl.a. gestaltterapi, samtaleterapi og hypnoseterapi.

NLP’ens grundfilosofi

Grundfilosofien i NLP er:

 • Respekten for andre menneskers måde at se og opfatte verden på
 • At mennesker har alle de ressourcer, de har brug for, til at nå deres mål
 • Enhver situation indeholder flere valgmuligheder
 • At hvis noget ikke virker, så gør noget andet
NLP og forandring

NLP terapi, hypnose og coaching er ofte en forbløffende hurtig, effektiv og samtidig blid måde at assistere dig i at skabe den forandring, du ønsker.

Min værktøjskasse

Jeg har flere uddannelser bag mig, hvilket hjælper mig i mit arbejde, fordi jeg i dag sidder med en komplet værktøjskasse, og bruger det, der efter min erfaring fungerer bedst i den situation min klient sidder i. Jeg bruger naturligvis også min pædagogiske baggrund, specielt når jeg som hypnotisør og hypnoterapeut arbejder med børn.

Du kan læse mere om mine uddannelser og uddannelse steder her:

Hypnose og hypnoterapi
Psykoterapi
NLP coaching

NLP pracititioner og master 

Hypnotisør og hypnoterapeut

Registreret Psykoterapeut og hypnoterapeut

Coach

Vanecoach

Konfliktcoach

Udover de store uddannelser har jeg også taget  flere større eller mindre kurser for at være “up to date” og og for at vedligeholde min registrering som psyko- og hypnoteraepuet.

Hvad mine klienter udtaler om mig som person

Rebekka, 34 år, Middelfart:
Annettes stille og rolige væremåde og behagelige stemme, fik mig med det samme til at føle mig tryg. Min oplevelse hos hende har givet mig lyst til at anbefale hende videre, hvilket jeg allerede har gjort til flere.

MajBritt, 31 år, Kolding
Det er yderst behageligt at komme hos Annette, hun møder personer fordomsfrit, hun ser det enkelte menneske og hun snakker med en enorm beroligende stemme.

Hvad mine klienter udtaler om mig som hypnotisør og terapeut

Malthe Schrøder, 19 år, Sønderjylland

Jeg har i mange år lidt af sygdomsangst og angst for at dø, det medførte bl.a. at jeg havde svært ved at falde i søvn og dulmede mig ind imellem med hash.

Jeg er nu efter at have oplevet Annette som hypnotisør og hendes praksis med hypnoterapi blevet  meget mere rolig, sover godt og har droppet hashen helt. Når angsten dukker op en enkelt gang imellem, kan jeg styre den. Jeg føler mig meget mere glad og har fået så meget mere overskud. Det er helt vildt dejligt.

Malene Pedersen, 38 år

Jeg er meget taknemmelig over jeg faldt over en hypnotisør netop som dig, Annette Bøgstrup, i min søgen på hjælp.

Det du har gjort, har hjulpet mig meget på min vej til at komme ud af den krise jeg stod i og jeg kunne hurtigt mærke en forandring inde i mig selv, og jeg har aldrig haft det bedre, det vil jeg gerne sige dig tak for.

Jeg vil give dig mine varmeste anbefalinger, som hypnotisør og hypnoterapeut. Tak for hjælpen.

Kontakt mig for hjælp

Tøv ikke med at kontakte mig , hvis du ønsker forandring og mere trivsel i dit liv.

Er du interesseret i en gratis introsamtale eller vil du gerne booke tid til en session?
Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, så kan du læse meget mere om det her.