Priser

Gratis introsamtale

Jeg tilbyder dig, at starte med en GRATIS introsamtale, som varer fra 15 min til en ½ time, hvor jeg fortæller om de forskellige behandlingsformer: coaching, hypnose, og samtaleterapi.

Her kan du fortælle om din problematik/udfordring eller dit ønske, og jeg fortæller så, på hvilken måde jeg bedst kan hjælpe dig. Du får på den måde også mulighed for at se mig an og opbygge tillid til mig, hvilket er meget vigtigt, når man betror sig til et andet menneske.

Efter den gratis introsamtale sætter jeg altid tid af, så du kan få din første session med det samme, hvis du vælger det. Min erfaring siger mig, at når beslutning om at starte et forløb er taget, vil man gerne i gang hurtigst muligt.

En normal session varer for voksne ca. mellem 1- 1½ time og for børn fra ½ – 1 time alt efter alder og koncentrationsevne.

Min klinik er et fortrolighedsrum, og jeg har tavshedspligt. Du må selvfølgelig fortælle frit til hvem du vil efter behandlingen.


Priser

Gratis introsamtale: 0 kr.

Pris for voksne: 1200,00 pr. session

Pris for børn og unge fra 10 år: 1200,00 pr. session

Pris for børn under 10 år: 1000,00 pr. session

Priserne er opdateret pr. 15/10-2020


Antal behandlinger

Det er selvfølgelig på forhånd svært at vide, hvor mange behandlinger, du skal have. Min erfaring siger dog, at du i de fleste tilfælde skal forvente min. 3 sessioner. Ved store udfordringer som f.eks. stress, angst og depression skal du forvente min. 5 sessioner.


Kontakt mig

Ring eller skriv på telefon 51195955, send en mail til ab@heartcompany.dk eller brug min kontaktformular, og jeg skriver tilbage hurtigst muligt.