Hypnose og Hypnoterapi

Kom via hypnose og hypnoterapi af med din mistrivsel. Lad mig guide dig og mærk at du trives igen.

Det er en meget blid, effektiv og nem måde at få terapi på, når du mistrives og du ønsker at skabe forandring, opnå dine ønsker og mål og mærke trivsel og balance i dit liv.

Hvad kan hypnose bruges til?

Jeg har erfaring med at hypnose og hypnoterapi er ekstra godt til at afhjælpe:

 • StressMinimerer belastningerne, håndter stress og tilføre dig selv energi.
 • MistrivselGå fra mistrivsel til trivsel.
 • Lavt selvværd og selvtillid Få begge dele styrket og mærk din indre power.
 • AngstUanset hvilken form for angst du har, kan du få kontrollen igen.
 • Præstationsangst – Minimerer nervøsiteten og mærk du kan, mere end du tror .
 • Eksamensangst Styrk dig selv og opnå de resultater du ønsker.
 • FobierSlip fobien, tandlægeskræk, højdeskræk, flyskræk m.m. og mærk friheden .
 • Traumer – Få fortidens chok og urimeligheder til at fylde mindre og gi’ slip.
 • SvigtGiv slip på byrden af ydmyghed, såret hed og vrede og får tiltroen tilbage.
 • Livskrise – Find vejen ud af din krise, mærk håb og glæde igen.
 • SorgBearbejd dit tab, gi’ slip og mærk glæde igen.
 • Ensomhed – Få mere styrke, mod og opnå samhørighed.
 • Depression og tristhed – Få din styrke, glæde og livsenergi tilbage.
 • Koncentrationsbesvær – Ændre fokus og bli’ nærværende.
 • Søvnbesvær – Sov godt igen og få din energi tilbage.
 • Dårlige vanerByrd de gamle mønstre og få ressourcer til nye og bedre.
 • OvervægtRyd op og få ressourcer til at nå den vægt du ønsker.
 • Rygning og for meget alkohol – Bli’ fri af afhængigheden og bliv sundere.

Hypnose og hypnoterapi

Er du interesseret i  en gratis introsamtale eller at book en tid!

Hvad er hypnose, hypnoterapi og hypnose terapi?

Begreberne hypnose, hypnose terapi og hypnoterapi og hypnose terapi bruges ofte lidt i flæg, derfor kan der opstå tvivl om, hvad der er hvad?

Hvad er hypnose?

Hypnose er en trancetilstand/en afslappet tilstand, hvor du har et stærkt indre fokus.

I den afslappede tilstand giver du gradvis og i dit tempo slip på den uhensigtsmæssige indre kontrol. Du mærke mere og mere din egen villighed og parathed til at tillade dig selv at blive mere og mere afslappet. Du tillader dig selv at lukke op til det ubevidste og begynder i samarbejder med mig at løse dit problem.

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er en terapeutisk metode. Når du er i trance tilstanden/ den afslappede tilstand bruger jeg hypnoterapien til at støtte og guide dig via terapeutiske tilgange og værkstøjer. Det er her, de dybe og varige forandringer skabes, som du ønsker i dit liv.

Hvad er hypnose terapi?

Hypnose terapi er helt det samme som hypnoterapi, det er to identiske udtryk for, den terapeutiske metode, hvor der bruges hypnose til at få dig, som klient ned i et vis niveau af afslappethed. Så der efterfølgende kan arbejdes terapeutisk med at skabe forandring og forankring af forandringen.

Det ene eller det andet

Hypnose,  Hypnoterapi / hypnose terapi i hypnose behandlingen overlapper hinanden og bruges i en veksel virkende effekt, som erfaren hypnotisør og hypnoterapeut skelner jeg ikke så meget mellem disse to begreber, men kalder ofte overordnet både  hypnoterapi / hypnoterapi og hypnose med børn og unge for “Hypnose ”.

Hypnose og hypnoterapi

Hvad er hypnose i stand til?

I trance er dit sind mere påvirkeligt, fordi der her arbejdes med det ubevidste. Det ubevidste sind indeholder en masse ressourcer og informationer, der ikke umiddelbart er tilgængelige for det bevidste sind. Det er  i det ubevidste sind forklaringerne og løsningerne til din problemstilling findes. Når dit sind er afslappet, bliver det automatisk modtagelig og åbnet for at skabe de forandringer du ønsker. Det finder den forståelse, de svar og løsninger, der er brug for. Det ubevidste bliver parat og klar til at plante nogle nye bedre tanker og følelser, så du bliver i stand til at handle anderledes og mere konstruktivt end før.  Derfor lykkedes forandringsarbejdet oftest meget hurtigt  og forbedre livskvaliteten både på den kort og lange bane.


Hvordan forløber en hypnose session?

Vi starter med at tale om den problemstilling, som fylder uhensigtsmæssigt i dit liv og hvordan du gerne vil have det i stedet for. Derefter bringer jeg dig via hypnose i trance. I den afslappede trance tilstand bruger vi sammen de hypnoterapeutisk kompetencer jeg har til at skabe forandring. Når forandringsarbejdet er gjort, kommer jeg med yderligere forandringsforslag, som tager udgangspunkt i forsamtalen og dine ønsker om forandring. Slutteligt forankre jeg via sproget, hvordan forandring vil være efter sessionen og bringer dig tilbage til dagsbevidsthed igen.

Hypnose

Kan jeg høre, hvad der bliver sagt, mens jeg er i hypnose?

Mens du er i trancen,  kan du hører, hvad der bliver sagt. Det er mest almindeligt, at en del af bevidstheden er tilstede og at man hører alt eller end del af det som bliver sagt under sessionen. Det er også ganske almindeligt, at man glemmer noget af det igen bagefter. Det er helt i orden, for sindet vil altid huske det, du har brug for helt automatisk og erstatte det gamle uhensigtsmæssige med de nye gode forandringer.


Kan nogen hypnotisere mig mod min vilje?

Nej, ingen kan blive hypnotiseret mod deres vilje, man kan ikke få en person til at gøre noget en person ikke selv vil. I hypnose arbejder man med det ubevidste sind, og det er netop det sind, der passer bedst på os. Man kan godt komme i trance selvom man tvivler på at man er hypnotiserbar. Jeg oplever da også at når mine klienter har taget en beslutning om, gerne at ville hjælpes via hypnose og hypnoterapi, så er de fleste villige og parate til aktivt at tage i mod den hjælp, mens de slapper af.


hypnose og hypnoterapi

Virker hypnose og hypnoterapi?

Når spørgsmålet virker hypnose stilles? Kan jeg sige at det er en anerkendt og veldokumenteret behandlingsform. Der er forsket meget i  hypnosens virkning. Gennem de senere år har man i det danske sundhedsvæsenet taget hypnose til sig. Blandt andet bruger både jordemødre, tandlæger og almindelige praktiserende læger metoden til lindring af eksempelvis angst og smerte. På Hammel Nerocenter har deres forskere lavet et forskningsprojekt, som påviser at hypnose også virker på mennesker med sen hjerneskader.

Jonas Kristoffer Lindeløv, adjunkt i kognitiv neurovidenskab og neuropsykologi ved Aalborg Universitet, Udtaler at ” at hypnose er et lovende redskab i neurorehabilitering. Læs mere ved at klik her

Jeg har skrevet et blogindlæg om hypnoterapi virker, hvis du vil læse endnu mere om hyponose virker klik her

Klient erfaringer

Hypnose er en tilgang, til at skabe hurtig og effektiv forandring, som har været anvendt i mange år. Jeg har selv god erfaring med denne tilgang i mit arbejde med klienter.

Se her hvad mine klienter fortæller

Kundeudtalelse:

Vores datter har nu været i hypnose hos Annette for sine smerter i foden. Hvor var det med STOR glæde for os alle, at hun i går kom ned på foden og kunne berette, at hun er fri for smerter. Hvor er det fantastisk. Her havde vi stort set opgivet alt håb for at tilstanden skulle blive bedre, men den klarede du, Annette!

Mor til Lærke 11 år, Kolding, med CRPS, komplekst regionalt smerte syndrom.

Kundeudtalelse:

Sessionerne hos dig, Annette, har været en skelsættende oplevelse for mit liv, min families hverdag og ikke mindst vores syn på fremtiden. For hver dag der er gået, der har roen fået et endnu dybere tag i mig, og jeg mærker det i det meste jeg foretager mig. Dette skyldes mine besøg hos dig, det er der ingen tvivl om, men jeg har en følelse af at det er MIG, og ingen andre som har foretaget ændringen. Det er som om, at jeg for første gang har fundet mig selv, og det er altså dejligt!
Ditte, Esbjerg

Kundeudtalelse:

Jeg fik en masse redskaber at arbejde med og vil sige, det har hjulpet mig 100%.
I dag kan jeg ikke få alle de dårlige film ind i hovedet mere, de er helt væk.
Jeg må indrømme, jeg er gået fra at være en tvivler til at tro på det, HYPNOSE VIRKER!

Johnny Sørensen 42 år, Kolding. Barndomstraumer, svigt

Kundeudtalelse:

Efter hypnoterapi hos Annette har jeg fået en hel anden indre ro, føler mig mere i balance og mit selvværd er blevet øget. Jeg har fået nogle gode redskaber med mig, så jeg nu kan håndterer min angst.

Rebekka, 34 år, Middelfart, Fyn. Angst og lavt selvværd.

Hvad der også er vigtigt for at hypnose og terapi virker

Nyere Forskning visere at 80 % af grunden til at terapeutisk behandling virker, uanset om hvilken terapiform der praktiserer, hænger det sammen med behandlerens evne til, fra første møde med klienten, at skabe tillid og tryghed.
Derfor tilbyder jeg altid at starte med en GRATIS  introsamtale, hvor du kan se mig an, mærke om der er kemi imellem os og få tillid til mig, som din hjælper.

Se her mine kunders oplevelse af mig som behandler

Kundeudtalelse:

Det er yderst behageligt at komme hos Annette, hun møder personer fordomsfrit og hun ser det enkelte menneske.

Jeg følte mig straks afslappet og mere rolig indeni.

Maj-Britt Jensen, 31 år

Kundeudtalelse:

Jeg oplevede Annette som meget nærværende og god til at skabe et tillidsforhold.

Jeg følte mig hurtig tryg ved at åbne op og tage imod Annettes behandling.

Tina, Middelfart, 43 år

Egen erfaring med hypnose og hypnoterapi:

Jeg har selv været stressramt og haft følelsen af at være faldet ned af skrænten og næsten ikke kunne overskue at klatre op igen. Her hjalp Hypnose og hypnoterapi mig med at komme hurtigt og effektivt op igen – så jeg ved på min egen krop, at disse tilgange skaber positive og vedvarende forandringer.

Gennem livet oplever vi alle sammen bump på vejen, det gør jeg også. Så når noget bliver besværligt og prøvende i min hverdag, er hypnose og hypnoterapi altid den første metode jeg selv tyder til, for at håndtere det som er svært. Uanset hvilken problemstilling, der fylder uhensigtsmæssigt meget.

Kontakt mig

Er du interesseret i en gratis introsamtale, hvor du kan hører mere om hypnose, hypnoterapi og på hvilken måde jeg kan hjælpe dig eller vil du gerne booke tid til en session? Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, så kan du læse meget mere om det her.

Hypnose med Annette Bøgstrup

Om mig

Hypnose i Middelfart - introsamtale

Introsamtale

Hypnotisør

Priser

Kontakt mig

Kontakt mig