Parforhold i krise

Er dit parforhold i krise ?  Lær at løse konflikter med værdigheden i behold. Du er bestemt ikke den eneste, der i disse fortravlede tider er under pres og mærker, at det giver krise i parforholdet.

Du er ikke den eneste

Rigtig mange mærker i øjeblikket sig presset i deres egen lille familie. Selv i de stærkeste parforhold, har følgerne af hverdagens stress og rag, sat sine knap så rare spor. Spor som kan give krise i parforholdet.

Oplever du til tider i dit parforhold:

  • At bølgerne går for højt
  • At du er under pres
  • At I skændes mere end I plejer
  •  At du ikke bliver hørt
  • At du føler dig trykket og nedgjort
  •  At du er bange og usikker
  •  At tolerancetærsklen er meget lille
  •  At du undlader at gå ind i “kampen”

Hjælp til krise i parforholdet

Vi vil egentlig alle sammen så gerne udvise respekt, ordentlighed og anerkendelse overfor hinanden. Alligevel kommer vi ofte specielt i pressede tider, som det vil oplevede under Corona krisen, til at byde hinanden vrede, frustration, kritik, kontrol, umulige krav og “dunk i hovedet”.

Uanset hvilken form for konflikt eller krise der er opstået lige netop i dit parforhold, tilbyder jeg hjælp til at tackle det som er svært med effektiv hypno- og psykoterapi. Oftest hjælper jeg ved hjælp af individuelle terapi, der nogen gang ender op i fælles parterapi.

Hvis det kun er den ene part der er parat og klar til at gøre noget ved problemet, skal du ikke fortvivle, når du vælge at tage ansvar og gøre noget ved den del, der vedrører dig, vil det helt automatisk og gøre noget godt for jer begge.

Hvis du ovenikøbet føler dig svigtet eller har oplevet mentalt eller fysisk utroskab, så læs mere her

Få hjælp til at tackle og håndter konflikter med værdigheden i behold. For det kan være anderledes og jeg vil gerne hjælpe dig/Jer med at finde nye veje og opnå mere trivsel med værdigheden i behold for alle parter. Gi’  jeres psykiske samvær et løft.

Krise i parforholdet

Konfliktcoach

Udover min uddannelse som hypno- og psykoterapeut er jeg også uddannet konfliktcoach. Jeg har taget en specifik konfliktcoach uddannelse hos conflikt.dk. Underviserne var Lars Mogensen og Henrik Heilmann, to af Danmarks bedste undervisere indenfor konflikthåndtering.

Parforhold i krise - her får du hjælp

Kontakt mig

Er du interesseret i en gratis introsamtale eller vil du gerne booke tid til en session?

Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, så kan du læse meget mere om det her.