Priser

Priser: Gratis hypnose og terapi introsamtale: 0 kr.

Priser for voksne: 1200,00 pr. session

Priser for børn og unge: 1200,00 pr. session

Mine Priser er opdateret pr. 15/10-2020

Priser hos Annette Bøgstrup

Priser – Gratis hypnose og terapi introsamtale

Jeg tilbyder dig, at starte med en GRATIS introsamtale, som varer fra 15 min til 30 min., hvor jeg fortæller om de forskellige behandlingsformer: coaching, hypnose, hypnoterapi og psykoterapi.

Her kan du fortælle om dine problematikker, dine udfordringer eller dit ønske, og jeg fortæller så, på hvilken måde jeg bedst kan hjælpe dig. Du får på den måde også mulighed for at se mig an og opbygge tillid til mig, hvilket er meget vigtigt, når man betror sig, om personlige og sårbare ting, til et andet menneske.

Det giver dig også mulighed for at mærke om du synes vi kemimæssigt passer sammen, hvilket der er lavet forskning på har meget stor betydning for om terapien virker.

Efter den gratis introsamtale sætter jeg altid tid af, så du kan få din første session med det samme, hvis du vælger det. Min erfaring siger mig, at når beslutning om at starte et forløb er taget, vil man gerne i gang hurtigst muligt.

En normal session varer for voksne ca. mellem 1- 1½ time og for børn fra ½ – 1 time alt efter alder og koncentrationsevne.

Min klinik er et fortrolighedsrum, og jeg har tavshedspligt. Du må selvfølgelig fortælle frit til, hvem du vil efter behandlingen.

Priser

Priser – Værdi

Priser er for en ydelse er for de fleste vigtigt at vide, de færreste af os er jo Rockefeller. Dog tænker jeg at det er lige så vigtigt at vide værdien af det du betaler for og hvad det kan give dig. 

Du kan derfor læse op nogle af mine klienter oplevelser her

Klient udtalelser – Priser og værdi


Jeg har inden jeg startede hos Annette Bøgstrup, været i et længevarigt og dyrt psykolog forløb, for at arbejde med min usikkerhed og initiativ løshed, uden at det gav den store effekt. I Hypnoterapien og hypnose i Middelfart hos Annette har jeg oplevet positiv forandring fra gang til gang. Jeg har fået et mere positivt syn på livet. Jeg tror nu på, at jeg kan gøre en forskel. Jeg er blevet mere sikker og tør nu tage Tedden både i mit arbejdsliv og privatliv. Føler jeg er blevet en meget bedre far og mand. Så et værdifuldt og i mine øjne billigt forløb, var hos Annette 3 gange.

Michael,33 år, Kolding

Klient udtalelse – Værdi og priser

Inden jeg kom hos Annette Bøgstrup første gang var jeg angst og bange for næsten alt, turde ikke være alene hjemme, turde ikke ringe op til nogen. Efter 3 hypnoterapi sessioner har jeg følelsen af at have fået et nyt liv, nu føler jeg mig tryg og fri. Jeg har været alene hjemme i 10 dage, mens min mand har været ude at rejse og jeg har været tryg og sovet hver nat.

Jeg er imponeret af effekten og værdien af hypnoterapien hos Annette Bøgstrup. Jeg er så glad for, at jeg efter så mange år med en angst der snigende  bare blev større år for år,  NU har det så godt.

Irene Andersen, 68 år, Middelfart, Fyn

Antal behandlinger

Det er selvfølgelig på forhånd altid svært at vide, hvor mange behandlinger, du skal have. Min erfaring siger dog, at du i de fleste tilfælde skal forvente min. 3 sessioner. Ved store udfordringer som f.eks. stress, angst, depression og livskriser skal du forvente min. 5 sessioner.

Kontakt mig

Ring eller send en sms på telefon 51195955, send en mail til ab@heartcompany.dk eller brug min kontaktformular, og jeg skriver tilbage hurtigst muligt.

Kontakt mig for hjælp

Er du interesseret i en gratis introsamtale eller vil du gerne booke tid til en session?
Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, så kan du læse meget mere om det ovenfor.

Priser – FADP

Jeg er medlem af FaDP – Foreningen af Danske Psykoterapeuter blev dannet i foråret 2014 for at skabe et vidtfavnende og nytænkende fællesskab, der kan løfte den psykoterapeutiske branche. For at være medlem af FaDP lægges der vægt på både de uddannelsesmæssige kompetencer og mennesket, som i sidste ende er det, der gør en forskel for, hvordan vi møder mennesker i vores arbejde som psykoterapeuter.

FADP

FaDP – Foreningen af Danske Psykoterapeuter, som er den eneste psykoterapeutiske brancheorganisation, som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed, landets overordnede sundhedsfaglige tilsynsmyndighed, til at varetage registreringsordningen. 

Jeg er Registret psyko- og hypnoterapeut

Det at være registeret psyko- og hypnoterapeut kræver en 4 års uddannelse med teori og praktisk undervisning,  indbefattet undervisning i klinikdrift og lovgivning. Derudover sammenlagt 360 timers egenterapi, klientterapi,  supervision og deltagelse i læse-/øve-/praktiske træningsgrupper. Vil du læse mere uddybende om kravene for at blive registeret hypnoterapeuter og  registeret psykoterapeuter. 

Priser – Mine priser er sat Iforhold til Akkreditering og niveau vurdering