Gratis hypnose og terapi introsamtale

Jeg tilbyder dig, at starte med en GRATIS introsamtale, som varer fra 15 min til 30 min., hvor jeg fortæller om de forskellige behandlingsformer: coaching, hypnose, og psykoterapi.

Her kan du fortælle om dine problematikker, dine udfordringer eller dit ønske, og jeg fortæller så, på hvilken måde jeg bedst kan hjælpe dig. Du får på den måde også mulighed for at se mig an og opbygge tillid til mig, hvilket er meget vigtigt, når man betror sig, om personlige og sårbare ting, til et andet menneske.

Det giver dig også mulighed for at mærke om du synes vi kemimæssigt passer sammen, hvilket der er lavet forskning på har meget stor betydning for om terapien virker.

Efter den gratis introsamtale sætter jeg altid tid af, så du kan få din første session med det samme, hvis du vælger det. Min erfaring siger mig, at når beslutning om at starte et forløb er taget, vil man gerne i gang hurtigst muligt.

En normal session varer for voksne ca. mellem 1- 1½ time og for børn fra ½ – 1 time alt efter alder og koncentrationsevne.

Min klinik er et fortrolighedsrum, og jeg har tavshedspligt. Du må selvfølgelig fortælle frit til, hvem du vil efter behandlingen.

Priser

Gratis hypnose og terapi introsamtale: 0 kr.

Pris for voksne: 1200,00 pr. session

Pris for børn og unge: 1200,00 pr. session

Priserne er opdateret pr. 15/10-2020

Priser hos Annette Bøgstrup

Antal behandlinger

Det er selvfølgelig på forhånd altid svært at vide, hvor mange behandlinger, du skal have. Min erfaring siger dog, at du i de fleste tilfælde skal forvente min. 3 sessioner. Ved store udfordringer som f.eks. stress, angst, depression og livskriser skal du forvente min. 5 sessioner.

Kontakt mig

Ring eller send en sms på telefon 51195955, send en mail til ab@heartcompany.dk eller brug min kontaktformular, og jeg skriver tilbage hurtigst muligt.