Inspiration om mentalt utroskab / psykisk utroskab

– Selv en prut kan lugte lidt af lort! – er der gang i psykisk utroskab?

Sidder du nu lige med en  “grim lugt” i næsen? 🙂 Og tænker hov, hvad er nu det? Så læs bare videre, så vil jeg prøve at forklare mig.

I dag flyder der et utal af sms’er , chats, og mails rundt mellem os. De er hurtige og nemme at sende via mobilen, som de fleste af os har lige ved hånden, nærmest døgnet rundt.

Det er så nemt og umiddelbart uforpligtende lige at skibe en besked af sted. Kender du det? – Du bliver mere og mere fortrolig og tæt med den man skriver med – uanset om det er en bekendt, en ven, kollega eller samarbejdspartner. Du kalder det måske endda at du netværker.  Altså at du er i gang med at skabe eller vedligeholde relationer.

Det er smadder populært at netværke, være i forskellige netværk og  ja det er rigtig vigtigt. For det er gennem netværk vi, mennesker kan inspirere og løfte hinanden fagligt. Det er gennem netværk, du kan holde dig opdateret og blive inspireret til at tænke i nye baner. Det er der ikke noget i vejen for. Bliv endelig ved med det!

psykisk utroskab

Bekræftelsens vingesus

Næ, det der er i vejen er, når bliver beskederne måske bliver mere og mere flirtende og grænsende til det intime. I føler jer mere og mere på bølgelængde og mærke bekræftelsens vingesus og tonen får en anden lyd.

Denne kunne måske lyde sådan her:

Jeg savnede dig vildt til mødet i går, der var slet ikke noget smukt at se på.

Jeg kunne slet ikke koncentrere mig efter vores møde i går, blev ved med at tænke på dig.

Du er simpelhed , den dygtigste og kønneste , jeg nogensinde har arbejdet sammen med.

Lige pludselig klapper fælden måske, og man har bevæget sig derud, HVOR SELV EN PRUT LUGTER LIDT AF LORT… – Det mental utroskab / psykisk utroskab.

psykisk utroskab

 Hvad er mentalt utroskab og psykisk utroskab?

Om vi kalder det, Mentalt utroskab eller Psykisk utroskab kan vist være lige fedt.

Men, hvad er psykiske utroskab og mentalt utroskab?

Det er når dine tanker og din energi flyttes fra din egen partner, og hvor ens egen partners selskab vælges fra for at kommunikere med ”den anden” “kæresteagtigt” fortroligt og kærligt.

“– Åh men det er da så uskyldigt.”

NEJ, det koster noget. Du kan aldrig bruge den samme energi to gange, og den gode kæresteenergi bliver der mindre af til din egen partner, når du bruger den på en anden.

Nu tænker du måske: “Nu behøver jeg ikke læse mere, for det her har ikke noget med mig at gøre.” Jo det har, for vi skal alle sammen være opmærksom på vores partnerskaber. Uanset hvilke partnerskaber det er.

psykisk utroskab

 Partnerskab

Uanset om det er bekendtskaber, venskaber, ægteskaber, kollegaskaber eller andre fællesskaber. Skal både du og jeg være opmærksomme på at vores partnerskaber bliver ved med at bygge på ordentlighed, respekt og ligeværdighed, på den måde, der passer lige til det ”skab”.

For hvis de ikke gør det, kan vi kommer til at overskride et andet medmenneskes grænse, så vedkommende kommer til at føle sig nedværdiget. At føle sig nedværdiget fremmer lavt selvværd, og det har ingen brug for.

psykisk utroskab

Er du ærlig overfor dig selv – mentalt utroskab / psykisk utroskab

Lorten på bordet:
  • Er du ærlig overfor dig selv, eller er du kommet ud på et skråplan?
  • Er du gået over grænsen ?
  • Er du den, der har ladet din grænse blive overskredet?
  • Er du for rummelig og for tilgivende og på den måde ikke tro mod dig selv?

(Vil du læse mere om svigt eller utroskab kan du klikke på ordene.)

Endnu mere lort på bordet:
  • Er du den, der har en partner, som du inderst inde godt ved, du ikke er tro overfor i forhold til de forventninger i har til hinanden?
  • Er du den, der er single, som ikke har nogen forpligtelse overfor nok partner? MEN men men… som har glemt dine egne værdier, glemt at være tro mod dig selv, i forhold til hvad du synes er ordentlighed?

psykisk utroskab

Ansvar for trivsel og det mentalt og psykisk utroskab

Her er min opfordring:

Husk at trivsel opstår, når vi tager ansvar for både vores egen trivsel, og også andres trivsel – SAMTIDIG!

Din trivsel er dit ansvar
Jeres (partnerskabets) trivsel er Jeres ansvar

HUSK:

  • Dit mentale / psykisk utroskab er og bliver kun DIT ansvar.

At efterleve dine egne værdier, er dit ansvar, dermed også at udvise ordentlighed, respekt og ligeværdighed, da det er grundfundamentet  og værdifuldt i alle partnerskaber.

psykisk utroskab

Hjælp ved mentalt og psykisk utroskab

Hvis du føler dig udsat for mentalt utroskab / psykisk utroskab! Og ikke bliver hørt af din partner – Så tal med en ven om det, du skal ikke gå med det alene.

Hvis du har brug for mere professionel hjælp er coaching –  hypnoterapi – Psykoterapi med mig måske det rigtige for dig!

Tøv ikke med at kontakte mig. Der er ingen grund til at føle dig i tvivl, nedværdiget eller svigtet – når det kan være anderledes!

TØV heller ikke med at kontakte mig, hvis du er i tvivl, om du er den der er gået overgrænsen for, hvad din partner synes er ok. Om det du er i gang med er at praktiserer er mentalt / psykisk utroskab og du ikke selv kan finde vejen ud igen.

Uanset om du er den ansvarlige for mentalt / psykisk utroskab eller den krænkede.

SAMMEN FINDER VI svaret og VEJEN ………… til at komme ordentligt videre.

Hjertelig hilsen
AnnettePsykisk utroskab

Kontakt mig for hjælp

Er du interesseret i en gratis introsamtale eller vil du gerne booke tid til en session?
Du kan altid kontakte mig på telefon 51195955 (ved at ringe eller sende en sms), på e-mail ab@heartcompany.dk eller via min kontaktformular.

Vil du gerne vide mere om priser og antallet af behandlinger, du skal regne med, så kan du læse meget mere om det her.

Blogindlæg