Priser – Åbningstider

Gratis hypnose intro, priser, Åbningstider 

Jeg tilbyder dig, at starte med en GRATIS hypnose introsamtale  ,som varer fra 15 min til en ½ time– hvor jeg fortæller om de forskellige behandlingsformer, coaching, hypnose, hypnose– og samtaleterapi.

Her kan du fortælle om din problematik/udfordring eller dit ønske, jeg fortæller så, på hvilken måde jeg bedst kan hjælpe dig. Du for på den måde også mulighed for at se mig an og opbygge tillid til mig. Hvilket er meget vigtigt, når man betror sig til et andet menneske.

Efter den gratis hypnose introsamtalen sætter jeg altid tid af, så du kan få din første session med det samme, hvis du vælger det. Min erfaring siger mig, at når beslutning om at startet et forløb er taget, vil man gerne i gang hurtigst muligt.

Normal sessions længde ved behandling: voksne ca. mellem 1 –  1½ time – børn fra 30 min – 1 time alt efter alder og koncentrationsevne

Antal behandlinger:

Det er selvfølgelig på forhånd svært at vide, hvor mange behandlinger du skal have. Min erfaring siger dog at du i de fleste tilfælde skal forvente min. 3 sessioner. Ved store udfordringer som, stress, angst og depression skal du forvente min. 5 sessioner.


Pris:

Gratis hypnose introsamtale, samt coach- og terapi introsamtale : 0 kr.

 1. Session uanset behandlingsform: 1200,00 pr. session

Efterfølgende sessioner:

Hypnose/Hypnoterapi: 1000,00 kr. pr. session.

Coaching: 1000,00 kr. pr. session

Samtaleterapi: 1000,00 kr. pr. session

Konflikthåndtering og parterapi: 1200,00 kr. pr. session

Priserne er opdateret pr. 1/3-2018


Åbningstider:

Jeg har åbent:

Mandag mellem 8.00 – 18.00.
Tirsdag mellem 8.00 – 19.00
Torsdag mellem 8.00 – 17.00
Fredag mellem 8.00 – 14.00

Hvis det er helt umuligt for dig, at komme til mig, kører jeg indenfor en radius på 50 km ud til dig, mod et tillæg i forhold til kørte km. Tillægget aftales på forhånd.

Kontakt mig NU:

Ring på tlf. 51195955 eller send en SMS eller mail til ab@heartcompany.dk og jeg skriver tilbage hurtigst muligt.

Min klinik er et fortrolighedsrum, jeg har tavshedspligt, du må selvfølgelig fortælle frit til hvem du vil efter behandlingen. Læs mere her